Jei esate geriausia savo mylimojo mamos draugė ir jei esate pasirengusi visą gyvenimą likti antroje vietoje, gyvenimas su mamytės sūneliu gali būti puikus. Tačiau jei svajojate apie kitokius santykius, pasistenkite neįkliūti į tokio vyro pinkles. Žinoma, nė vienas vyras nenorės pripažinti, kad yra mamytės sūnelis, tad kaip jį atpažinti?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, į ką atkreipti dėmesį ir kokie ženklai išduoda, kad susitikinėjate su mamytės sūneliu.

1. Jis užsiminė, kad sumuštinius į darbą jam tepa mama. Ir kas rytą lygina jo marškinius. Ir vis dar tvarko jo kambarį, o jei jie jau negyvena kartu, kartais ateina išskalbti jo drabužius. Na, būkite atvira – jei jūsų draugo mama vis dar verda ir tvarko įžengusio į trečią ar ketvirtąją dešimtį sūnaus daiktus, galite įtarti, kad kažkas yra negerai. Net jei jūsų draugas vis dar gyvena su mama, būdamas jau suaugęs pats turėtų savimi pasirūpinti. Nebent, žinoma, jis yra mamytės sūnelis.

2. Jis dažnai keičia nuomonę ir ji galiausiai būna tokia, kaip ir jo mamos. Pavyzdžiui, įsivaizduokite, kad jis jums užsiminė, kad norėtų pakeisti darbą. Jūs jį padrąsinote ir jis pasiryžo taip ir padaryti. Tačiau susitikus kitą kartą paaiškėjo, kad jis pasikalbėjęs su mama netikėtai pakeitė savo nuomonę. Pastebėjote, kad ir kokiu klausimu jūsų draugas prašytų patarimo, VISADA jo nuomonė sutampa su mamos. Jei mama vis dar daro lemiamą įtaką suaugusio sūnaus pasirinkimuose, būtų naivu tikėtis, kad kada nors tai pasikeis.

3. Susitikinėjate dar neilgai, tačiau kartais per pasimatymus imate jausti, kad esate trise. Net kai jūs romantiškai vakarieniaujate, kartais jums atrodo, kad ir jo mama būtų šalia... Gal dėl to, kad kas trečias jo sakinys yra apie mamą. Pavyzdžiui, „Mano mama skaniau pagamintų“, „Kai kalbėjau su mama telefonu...“, „Žinai, mama sakė...“ Jei jūs pastebite, kad jis labai dažnai kalba apie mamą, neabejokite, kad reikalų turite su mamytės sūneliu.

4. Jis jus nuolat lygina su savo mama. Pavyzdžiui, jūs paruošėte jam vakarienę, o jis, kimšdamas jūsų tris valandas gamintus kalakutienos maltinukus su džiovintų slyvų įdaru ir itališku daugiaryžiu, priduria: „Mano mama irgi skaniai gamina“. Žinoma, tai gali būti visai malonus komplimentas ir kur kas geriau išgirsti nei „Mano mama skaniau gamina“ arba „Mano mama galėtų tave pamokyti gaminti“. Tačiau net jei buvote pagirta, sukluskite – lyginimas su mama yra vienas iš mamytės sūnelio požymių.

5. Jie kartu atostogauja. Įsivaizduokite, kad artėja trumpos atostogos ar ilgai lauktas savaitgalis, o jūsų antroji pusė jums pareiškia, kad, deja, susitikti negalėsite, nes jis savaitgalį praleis pas mamą. Bandote jam užsiminti, kad norėtumėte su ja susipažinti, o jis, užuot pasiūlęs ir jums vykti kartu, skiria jums pasimatymą kai grįš. Ir taip – kiekvieną laisvą savaitgalį. Sutikite, kad jei susitikinėjate pakankamai ilgai, bet vyras vis dar nori savaitgalį praleisti tik su mama ir nesiveža jūsų, yra tikrai keista.

6. Jis elgiasi su jumis kaip su nežemiška būtybe. Santykiai su mamytės sūneliu turi ir savo pliusų. Pavyzdžiui, tokie vyrai paprastai yra linkę labiau gerbti moteris. Šiuo mylimojo būdo bruožu galėsite mėgautis kiek tik norėsite, tik, žinoma, pirmiausia teks susitaikyti, kad visada jam būsite antroje vietoje po mamos. O jei dar sugebėsite su jo mama tapti draugėmis, tuomet jums tikrai pasisekė!

7. Jis dažnai su ja kalba telefonu. Po ilgos pertraukos susitikusi su mylimuoju jūs norite tiesiog prisiglausti prie jo ir romantiškai praleisti vakarą. Paprastai jums gali tekti laukti ir valandą, kol jis baigs kalbėtis su savo mama ir galėsite toliau tęsti savo romantišką pasimatymą. Ir taip kiekviena kartą... Maža to, net matydamas, kad jūs nuobodžiaujate, jis nesistengia greičiau baigti pokalbio.