Viskas atrodytų lyg ir paprasta bei labai smagu, tačiau ar įmanoma per kelias minutes išsiaiškinti, ar tai tikrai yra tas žmogus, kurio ieškai? Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kokius klausimus užduoti, jei vos per kelias minutes turite nuspręsti, ar eiti su šiuo žmogumi į pasimatymą. Net jei neketinate dalyvauti panašiuose renginiuose, šie klausimai jums pravers, jei, pavyzdžiui, gatvėje jus užkalbinęs simpatiškas vaikinas pakvies jus kavos.

1. Esi pesimistas ar optimistas? Šis paprastas klausimas, teturintis tris atsakymus, labai daug gali pasakyti apie žmogų ir tai, kokie gali būti santykiai su šiuo žmogumi. Ar teko kada girdėti posakį, kad su kuo sutampi, tuo ir tampi. Jei jis optimistas, susitikinėsite su žmogumi, kuris šventai tiki, kad viskas visada išeina tik į gerą ir tikriausiai sugebės jums praskaidrinti nuotaiką, kai turėsite rūpesčių. Jei jis atsakys, kad yra realistas, atminkite, kad šis žmogus yra racionalus ir jo įžvalgos esant reikalui jums tikrai pravers. Tačiau jei jis pesimistas, verčiau neprasidėkite su juo – nejaugi norite būti su žmogumi, kuris visada yra blogos nuotaikos?

2. Keliomis užsienio kalbomis kalbi? Na, gal iš to daug ir nesužinosite, tačiau sutikite, kad prisipažinimas mylint kita kalba yra labai romantiškas poelgis, o vyras, ką nors sakantis kita kalba, atrodo seksualus, tad tikrai pakurstys jūsų santykių liepsną. Be to, iš atsakymo į šį klausimą galite šį tą pasakyti apie jo išsilavinimą.

3. Kokie būtų trys-penki pirmieji pirkiniai, jei laimėtum loterijoje didelę sumą pinigų? Tai puikus klausimas, kuris atskleidžia ne tik žmogaus požiūrį į gyvenimą, bet ir tai, kokia laki yra jo fantazija. Patikėkite, gebėjimas fantazuoti parodo žmogaus kūrybinį potencialą, o tai praverčia daugelyje gyvenimiškų situacijų. Jei jis į šį klausimą sugeba atsakyti daugiau nei „nusipirkčiau brangų automobilį ir gražų namą“, tuomet su juo jums tikrai nebus nuobodu!

4. Kokios merginos ieškai? Jums reikia žinoti, ar atitinkate jo kriterijus. Jei jis jums patinka, bet, deja, ieško visai kitokio žmogaus nei jūs, santykiai vis tiek anksčiau ar vėliau pateks į aklavietę, todėl geriau iš anksto išsiaiškinkite, ar jūs esate jo svajonių moteris. Taip pat atkreipkite dėmesį, kokioms savybėms jis teikia pirmenybę – išvaizdai ar charakterio savybėms. Jei jis pradeda svajonių moters apibūdinimą nuo to, kad ji turi būti aukšta ir graži, tikriausiai šis vyras dar nepasirengęs rimties santykiams.

5. Miestas ar kaimas – ką rinktumeisi? O kas labiau patinka jums – ramybe dvelkiantys gamtos vaizdai ar šurmuliuojančios senamiesčio gatvės? Šis klausimas padės sužinoti, ar jis yra mėgstantis ramiai leisti laiką tiesiog nieko neveikdamas, o gal yra visada pilnas energijos ir negali nusėdėti vietoje. Jei jums labiau patiktų penktadienio vakarą leisti su vaikinu ant sofos žiūrint filmą, o jis norėtų pašėlti klube, barnių neišvengsite.

6. Kodėl tu vienišas? Atsakymas į šį paprastą klausimą padės suprasti, kokių santykių galite tikėtis su šiuo vyru. Galbūt jį išdavė mergina ir jis ilgai negalėjo to pamiršti? O gal jis dažnai keičia merginas, inicijuoja skyrybas dėl menkniekių ir deda į kojas vos pajutęs, kad santykiai tampa rimti?

7. Išvardink tris geriausias ir tris blogiausias savo savybes. Šis klausimas padės suprasti, ar bendraujate su atviru žmogumi. Jei jis tiesiai šviesiai jums pasakys, kad, pavyzdžiui, knarkia miegodamas, greičiausiai jis yra nuoširdus ir nieko neslepia. Na, o gerosios savybės padės jums išsiaiškinti jo talentus – galbūt kalbatės su magijos triukų meistru ar astrologu.