Fiziniai požymiai

Daugeliu atveju jūs norėtumėte sužinoti, ar jūsų vyras flirtuoja su kuo nors. Taip pat jums gali būti įdomu, ar besikalbantis su jumis vedęs vyras flirtuoja. Bet kokiu atveju, reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos požymius: flirtuodamas vyras išduoda save judesiais, nebūtinai žodžiais.

Kai jis žiūri į jus, jo akys juda tam tikra trajektorija – trikampiu. Jis žiūri į vieną akį, paskui į kitą, tada žvilgsnis nuslysta ties jūsų nosimi ir burna. Jo akių vyzdžiai išsiplečia ir jis dažniau mirksi.

Pakinta ir jo stovėsena – vyras išsitempia, stengiasi atrodyti aukštesnis ir tvirtesnis. Taip pat siekdamas pagerinti išvaizdą, perbraukia ranka plaukus. Jo veidas atsuktas į asmenį, su kuriuo jis flirtuoja. Jei būdamas žmonių asmenų grupėje vyras nuolat veidu atsisukęs į ką nors, tai jau rodo jo domėjimąsi.

Nekaltas flirtas

Egzistuoja ir nekaltas flirtas. Tačiau reikėtų pasiaiškinti, ar jis neperžengia ribų. Jei vedęs vyras nusiteikęs žaismingai, maloniai bendrauja, nėra nieko blogo, jei jis nepersistengia. Flirtas dar nėra išdavystė. Kai kurie vyrai natūraliai flirtuoja bendraudami. Jie negali atsikratyti šio įpročio ir po to, kai veda, tačiau tai nekaltas flirtas ir abi pusės tai žino. Antroji pusė žino, kad sutuoktinis mėgėjas flirtuoti ir nemato tame nieko grėsmingo. Nekaltas flirtas gali būti komplimentas, sąmojingas pokalbis ar juokelis, tačiau tam tikros nustatytos ribos išlaikomos.

Negarbingas flirtas

Išdavikišku, negarbingu galime vadinti tokį flirtą, kai vedęs vyras įsitraukia į aktyvų flirtą nežinant jo antrajai pusei. Toks flirtas peržengia nustatytas ribas. Dažni prisilietimai, jaudinantys, globėjiški komplimentai, užuominos. Vedęs vyras gali bandyti save, kaip jis vertinamas, kaip sugeba išsisukti iš situacijos. Kai kuriais atvejais flirtas gali būti negarbingas, netgi jei jis neperžengia padorumo ribų. Socialiniai tinklai, pažinčių ir pokalbių portalai teikia puikių galimybių flirtuoti nežinant sutuoktiniui. Nors šie santykiai ir nėra realūs, antrajai pusei jie nebus priimtini. Virtuali neištikimybė gali būti tokia pat rimta kaip ir fizinė.

Kodėl vedę vyrai flirtuoja?

Kai kurie vedę vyrai flirtuoja prisiminę praeitį – tai būdas įrodyti, kad jie vis dar patrauklūs priešingai lyčiai. Suvokimas, kad yra geidžiami ir vertinami, didina savivertę, kelia pasitikėjimą. Kitais atvejais vedę vyrai flirtuoja iš nuobodulio, norėdami paįvairinti savo gyvenimą. Jeigu partnerė nebeflirtuoja, seksualinis potraukis sumažėjęs gimus vaikui ar dėl didelio užimtumo, vedęs vyras gali flirtuoti norėdamas atrodyti patrauklus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (428)