Renginyje dalyvavę vyrai, kurių pasididžiavimas mažesnis nei vidurkis dalijosi savo gyvenimiškomis patirtimis ir stebėjo panašių į save asmenų pasirodymus.

Remiantis „BUJ International Journal of Urology“ leidinyje anksčiau šį mėnesį publikuotais statistiniais duomenimis, erekcijos būsenos varpos ilgio vidurkis – 13 cm, o ramybės būsenos – vos 9 cm.

„Tikrai patyriau kančių, turėjau labai mažai partnerių, turbūt todėl, kad paprasčiausiai nenorėjau, kad jos atsidurtų nemalonioje situacijoje“, - pasakojo vakarėlyje dalyvavęs Grahamas.

„Intymumas man kėlė susierzinimą, taigi neskleidžiu didžiulio pasitikėjimo savimi šiuo klausimu“, - patikino jis. Vyras pasakojo mokykloje vengdavęs bendrų tualetų ir netgi buvo atsidūręs situacijoje, kai nenorėdavo išeiti iš namų, rašo „Mirror“.

Mažos varpos vakarėlio programą sudarė šiai temai skirtos poezijos skaitymai, komikų pasirodymai ir muzikos atlikėjai. Šio renginio dalyviai drąsiai lygino varpų ilgius, o kai kurie iš jų netgi vaikštinėjo visiškai nuogi. Renginio organizatorius – 47-erių Antas Smithas, kurio tinklaraščio įrašas apie žmogaus turinčio mažą varpą gyvenimą žaibiškai išpopuliarėjo.

„Mūsų renginyje dalyvauja skirtingo amžiaus ir varpos ilgio dalyviai“, - sakė A. Smithas. - Žinau, kad vyrai su mažesnėmis varpomis mėgavosi galimybe atsipalaiduoti. Vienas džentelmenas iš šiaurinės Italijos atvyko specialiai į šį renginį.“

„Tikiu, kad didelis mažos varpos vakarėlis pavertė pasaulį geresne vieta“, - vylėsi renginio organizatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1509)