Iš tų, kurie slapčia dirsčioja į savo bendradarbius, 14 proc. vyrų ir tik 5 proc. moterų prisipažino, kad norėtų susitikinėti su savo kolega.

Trečdalis iš tų, kurie praėjusiais metais buvo užmezgę romantiškus santykius su savo kolega, prisipažino, kad susitikinėjo su aukštesnes pareigas užimančiu bendradarbiu, o 42 proc. iš jų prisipažino, kad susitikinėjo su savo viršininku.

Beveik trys ketvirtadaliai apklaustųjų teigė, kad jiems nereikėjo slėpti savo santykių su kolega, bet 7 proc. dėl romano su bendradarbiu išėjo iš darbo.

2008 m. lapkričio 12 d. – gruodžio 1 d. atlikto tyrimo metu „Harris Interactive“ „CareerBuilder.com užsakymu internetu apklausė 8 038 visą darbo dieną dirbančius žmonės.

Tyrimo subjektų atrankos paklaida yra +/-1,09 procentinių taškų. „CareerBuilder.com“ priklauso „Gannett Co“, „Tribune Co“, „The McClatchy Co“ ir „Microsoft Corp.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją