Keletas svaiginančias akimirkas žadančių patarimų, pagrįstų visiškai neseniai atliktų tyrimų rezultatais, pateikta ir svetainėje shape.com.

Tikriausiai nemanote, kad apie pilnaverčius ir kokybiškus intymius santykius liudijanti lytinės sueities kulminacija tokia nesvarbi, jog į ją laisvai galima numoti ranka ir kliautis vien atsitiktinumu. Jei laikotės tokios nuomonės, visiškai tikėtina, kad kaip tik dėl šios priežasties lig šiol taip ir nepatyrėte orgazmo!

Grupė mokslininkų visiškai neseniai surengė moterų apklausą, padėjusią išsiaiškinti, kokie triukai lovoje išties pasiteisina. Apibendrinus moterų pateiktus atsakymu pavyko suformuluoti keturis veiksmingus patarimus.

Prisiimkite padėties šeimininkės vaidmenį

Kad šansai patirti orgazmą būtų maksimalūs, rinkitės tokią lytinės sueities pozą, kuri leistų natūraliai padidinti jautriausių erogeninių zonų stimuliavimą, pavyzdžiui, pasistenkite būti viršuje. Oficialiai mokslininkų moters dominavimo padėtimi vadinama poza suteikia galimybę ne tik tinkamai pakoreguoti sąlyčio taškus, bet ir kontroliuoti judesių tempą bei intensyvumą.

Būkite suflerė

Tikimybė, kad pavyks pasiekti orgazmą, padidės, jei glamonių su mylimuoju įkarštyje išdrįsite kuo tiksliau jam pasakyti, kas būtent kelia patį didžiausią lytinį susijaudinimą, o kas atvirkščiai – trikdo. Natūralu, kad visi turime individualių pomėgių, be to, ilgainiui jie gali kisti, tad nenuostabu, kad vieną kartą jaudinančios glamonės kitą kartą jokio malonumo gali nesukelti.

Kaip tik dėl to apie savo reakciją reikia duoti suprasti iš karto, užuot laukus kokio nors tokioms kalboms neva palankesnio laiko. Negalima pamiršti, kad atviri prisipažinimai gali tapti akstinu netikėtiems, spontaniškiems potyriams. Nepabūgdamos pasiūlyti ko nors, apie ką slapčia svajojote, bet nedrįsote prasitarti, tikrai nepralošite: naujovės intymiame guolyje labai dažnai priveda prie svaiginančios kulminacijos.

Elkitės kaip santykių pradžioje

Ilgi ir aistringi bučiniai didina moterų orgazmo tikimybę. Psichologiškai noras bučiuotis laikomas kylančios aistros ir trokštamo intymumo ženklu, o be šių sąlygų kokybiškas seksas apsikritai vargu ar įsivaizduojamas. Neverta pamiršti ir fizinės stimuliacijos poveikio – juk burna, lūpos ir liežuvis – vienos iš erogeninių zonų.

Stenkitės, kad sueitis būtų maloni jums

Dažnai nutinka, kad besistengdamos kuo labiau patenkinti partnerį, moterys visiškai pamiršta save. Lytinių santykių specialistai teigia, kad vienas iš dažniausiai prie orgazmo moterį priartinančių veiksnių – oralinis seksas. Juo užsiimant sukuriamas ypač intymaus partnerių suartėjimo, tarpusavio pasitikėjimo jausmas, galintis privesti prie dar stipresnių potyrių. Oralinis seksas kartais gali pasirodyti intymesnis nei įprastas vaginalinis, be to, tomis akimirkomis, kad visas vyro dėmesys sutelktas į vienintelį tikslą – patenkinti partnerę, ji pasijunta tokia geidžiama, kad kulminacija ateina tiesiog savaime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt