Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kaip ieškant meilės internetinėje pažinčių svetainėje atpažinti merginą, kuri ieško naudos.

1. Ji užsimena, kad turi finansinių problemų. Ta, kuri ieško naudos, jau pirmuose laiškuose „netyčia“ užsimins, kad turi finansinių problemų ir dėl to jai sunku apmokėti kai kurias savo sąskaitas. Kartais tokios merginos netgi atvirai gali paprašyti jūsų finansinės pagalbos, pavyzdžiui, paskolinti pinigų.

Ypač būkite atsargus tais atvejais, kai mergina atvirai pripažįsta mėgstanti prabangą, tačiau turinti skolų. Pavyzdžiui, jei ji užsimena apie tai, kad neseniai įsigijo prabangų automobilį, tačiau kitame laiške jau pasakoja, kad negali sumokėti už savo telefono sąskaitą, greičiausiai ji ieško vyro tik tam, kad nereikėtų sukti galvos dėl pinigų.

2. Negali susitaikyti su mintimi, kad teks atsisakyti prabangos. Jei internete rasta mergina jums pasiskundžia turinti skolų, pasiūlykite jai parduoti prabangų automobilį ar brangius papuošalus. Atkreipkite dėmesį, kaip ji sureaguos į jūsų pasiūlymą. Jei jūsų pasiūlymas jai pasirodys visiškai absurdiškas, tikriausiai susipažinote su naudos ieškančia mergina.

3. Pervertina savo sugebėjimus. Paprastai merginos, kurioms vyras reikalingas tik vietoje piniginės, pervertina savo sugebėjimus, pasiekimus ir talentus. Jos mano, kad yra ypatingos ir išskirtinės, kai visos kitos moterys yra vienodos, neįdomios ir negražios. Taip pat tokios moterys yra pavydžios ir reikalauja iš vyrų daug dėmesio. Taigi jei ji jus spaudžia nuolat sakyti jai komplimentus ar pirkti dovanas, tikriausiai bendraujate su barakuda.

4. Yra įpratusi, kad kiti viską už ją padarytų. Keli paprasti klausimai gali padėti išsiaiškinti, ar mergina ieško vyro tik dėl to, kad galėtų pasipelnyti. Pavyzdžiui, paklauskite jos, kokią geriausią dovana gyvenime ji yra gavusi. Jei ji įvardins labai brangų daiktą, žinokite, kad materialinės vertybės jai tikrai ne paskutinėje vietoje. Arba paklauskite, kokį tikslą jai gyvenime buvo sunkiausia pasiekti. Jei ji neturės ką atsakyti, galite įtarti, kad ši mergina nesistengia nieko siekti, nes viską gauna kitų padedama. Taip elgiasi tipiškos naudos ieškotojos.

5. Pernelyg įkyriai stengiasi išsiaiškinti, ką jūs gyvenime veikiate. Žinoma, tikriausiai kiekviena mergina jūsų paklaus, kuo gyvenime užsiimate. Jūs galite tiesiogiai neatsakyti į šį klausimą ir kurį laiką išsisukti nuo atsakymo. Tačiau naudos ieškanti mergina neturės kantrybės žaisti šį žaidimą – jai reikia tuojau pat išsiaiškinti jūsų materialinę padėtį.

6. Ji nemėgsta kitų moterų. Barakuda visada atrodo pasitempusi ir niekur nesirodo be makiažo. Savo anketoje, žinoma, ji viešina itin erotiškas savo nuotraukas, kuriose dėvi seksualius drabužius. Maža to, ji kartas nuo karto prasitaria apie tai, kad jai nepatinka vyrų viliotojos, ir apskirtai pastebite, kad ji nesutaria su daugeliu moterų. Žinoma, kad ji nemėgsta kitų moterų, ypač gražių ir prisižiūrinčių, nes joms jaučia didelę konkurenciją.

7. Kitus ji vertina pagal materialinę padėtį. Naudos ieškančios merginos stengiasi, kad jų aplinkoje būtų tik turtingi žmonės, net jei jos pačios tokios nėra. Dar daugiau – jos vertina žmones pagal tai, kiek jie uždirba, todėl niekina tuos, kurie neturi pinigų ar dirba paprastą darbą.

Paprašykite savo naujosios pažįstamos įvardinti tris žmones, kuriais ji žavisi, ir paprašykite paaiškinti, kodėl. Jei tarp jų nebus nė vieno dvasines vertybes puoselėjančio žmogaus, verčiau nekvieskite jos į pasimatymą. Arba pasakykite, kad ketinate įgyvendinti savo svajonę ir tapti mechaniku, dėl ko, žinoma, kuriam laikui turėsite apleisti savo verslą. Jei ji palaikys jūsų siekį įgyvendinti savo svajonę, negalite jos kaltinti naudos ieškojimu.