Būdas nr. 1. Trukdantys plaukai

Šaltu metų laiku mūsų plaukai būna paslėpti po kepurėmis. Paliesti ar pataisyti plaukus galima tik patalpose ir tik kelis kartus, kad tai atrodytų estetiškai ir nesukeltų įtarimų, jog darote tai sąmoningai. Vasarą galimybių manipuliuoti savo plaukais yra kur kas daugiau. Atmeskite, kedenkite juos, suriškite į uodegą, atidengdamos kaklą, o tada vėl paleiskite, kad jie gražiomis bangomis kristų ant pečių. Vyrus tai užburia.

Jūsų plaukai trumpi? Vis tiek juos pakedenkite, palieskite visu delnu, tik nebraukite jų praskėstais pirštais – šis judesys siejasi su agresija, o ne bandymu sužavėti.

Būdas nr. 2. Basutės

Flirtas pasitelkiant batelius – žinomas triukas, tačiau dažnai jis jau nebeturi poveikio. Vyrai juk taip pat skaito žurnalus ir žino, ko siekia moteris, tai nusiaunanti, tai apsiaunanti batelį. Dingsta žaidimo žavesys.

Tačiau vasarinės basutės su plonais dirželiais vasarinį flirtą pavers maloniu ir užslėptu užsiėmimu. Jos atidengia pėdas, kurios jau savaime reiškia iššūkį, o dirželiai tampriai apjuosia pėdas ir palieka jų įspaustas žymes. Dėl jų jūs atrodote švelni, pažeidžiama, jautri ir keliate norą jus apginti.

Demonstruokite šias žymes, nuimdamos basutes (jei leidžia situacija) ar iš lėto perkeldamos dirželius. Tačiau jų įspaudai neturi būti labai stiprūs. Kitais atvejais rinkitės patogią ir savo dydžio avalynę.

Būdas nr. 3. Karštis

Prasegtas megztukas, šiek tiek praplėsta palaidinė iškirptės srityje... Juk taip karšta! Tą patį mes darome, kai turime seksualinio pobūdžio ketinimų. Vyras, žinoma, nesąmoningai gali suprasti, kad su juo žaidžiama. Tačiau analizuoti savo būsenos nesiims. Į flirto procesą įsitraukiama greitai. Veikiausiai jis ir pats jau spėjo pasiraityti rankoves ar prasisegti apykaklę.

Tokiam gundymo metodui labiausiai tinka marškiniai su sagutėmis ir palaidinės ilgomis rankovėmis. Ilgi, platūs sijonai taip pat tinka šiam reikalui. Jeigu sėdite, galite žaisti su jo ilgiu: ilgiau – trumpiau. Vyrai neliks abejingi.

Būdas nr. 4. Žaidimas su kontrastais

Vasarą visi turi džiaugtis, ir jei kas nors liūdi ar svajingai žiūri į tolį, iš karto patraukia aplinkinių dėmesį, sukelia norą prablaškyti ar paguosti. Be to, vasarinis liūdesys atrodo patraukliau už rudeninį: jis kur kas gražesnis ir ne toks slegiantis.

Būdas nr. 5. Užsiėmimai biologija

Moters, mylinčios gamtą, įvaizdis yra labai patrauklus. Maža to, gamtos tyrinėjimo procesas suteikia daugybę galimybių intymesniam kontaktui. „Pažiūrėk, kokio atspalvio drugelio sparnai / gėlės žiedlapiai“, - sakote jūs, tarsi kviesdama jums patinkantį vaikiną pasilenkti arčiau. Šiuo būdu lengva patikrinti, ar jūs jį dominate. Jeigu taip, jis noriai įsitrauks į šį erotišką (t.y. botaninį) žaidimą.

Būdas nr. 6. Jokių apatinių

XVI amžiuje pasirodžiusios kelnaitės buvo pripažintos amoraliomis, nes priminė vyrišką drabužį. Tačiau jau XVII a. pabaigoje naujoji moteriško garderobo detalė buvo laikoma genealiu išradimu: šilta, higieniška, ir, kaip rašė vieno to meto prancūzų laikraščio autorius, „damos dabar gali ramiai jodinėti žirgais, nebijodamos patekti į nepatogią padėtį“.

Tačiau kartais apatinį trikotažą galima paniekinti. Tai puikus būdas pajusti savo moteriškumą, seksualumą ir išmokti gundymo meno. Kalba ne apie tai, kad neapsimovus kelnaičių, galima pagreitinti flirto procesą ir priartinti savaime suprantamą tikslą. Kelnaičių „pati dėl savęs“ nemūvinti moteris atrodo ir išsilaisvinusi, ir suvaržyta.

Toks elgesys apsuka vyrams galvas ir leidžia susižavėti jos paslaptingumu. Taigi jei lauke vasara ir jums nereikės lipti ant žirgo, leiskite sau šiek tiek lengvabūdiškumo. Tačiau pasirūpinkite, kad tai liktų paslaptis. Visi likę drabužiai turi būti netgi labai kuklūs.

Būdas nr. 7. Vasaros lietus

Lauke lyja? Puiku! Flirto specialistės žino: kuo daugiau stichijos šėlsmo, tuo labiau norisi artumo šilumos. Nepažįstamieji gali susipažinti, atsidūrę šalia tuo metu, kai gatvėje pliaupia vasariška liūtis su perkūnija. Žinoma, kad žmonės, išgyvenę kartu net nedidelį pavojų, labiau būna linkę pajusti vienas kitam simpatiją. Bendri išgyvenimai suteikia ir pokalbių temą tolesniam bendravimui, ir pagrindą pokštams. O galimybių prisiartinti ar prisiliesti yra galybė!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)