„Mes išvakarėse buvome draugų jubiliejuje, ryte aš pasakiau, kad rytoj mūsų skyrybų teismas. Tai jai šaukštas iškrito iš rankos...“
„Jai ne tik šaukštas galėjo iškrist, bet ir širdies smūgis ištikti. Tai yra nežmoniška ir, kai būsit senas, melskit Dievo atleidimo dėl to, ką jūs padarėt“- pasmerkė Edmundą žinomo aktoriaus Adolfo Večerskio žmona Viola Večerskienė. Nors jos vyras Adolfas irgi kalba, kad renkantis antrą pusę reikia žiūrėti pragmatiškai ir netgi sudaryti vedybines sutartis.

„Bet vedybinės sutartys pirmiausia reikalingos, kad viena iš pusių neliktų be nieko“, – sako aktorius.

Vienintelė dainininkė Liveta Kazlauskienė apkabinusi E.Malūką pareiškė, kad vyrų nelaimėje nepalieka. Ji prisipažino net negalvojusi palikti savo Petro netgi tuomet, kai prieš kelerius turtingas gerbėjas jai pažadėjo aprūpintą gyvenimą ir namą Havajuose. Liveta prisiminė laikus, kai su Petru važinėjo „Žiguliuku“, kuriam važiuojant per duobes nukrisdavęs priekinis sparnas. Liveta prisipažino tą sparną atitaikytos spalvos plastilinu priklijuodavusi. Ir ne kas kitas, o Petras ją padarė dainininke. Tiesiog išsiskirstė muzikantų grupė, o užsakymai vestuvėms liko ir Liveta buvo priversta talkinti Petrui kaip dainininkė. Taip ir talkina ligi šiol... „Aš tik už meilę“, – sako ji.

Ar vis dėl to verta tuoktis vien dėl meilės? Šį vakarą pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ išgirsite prieštaringų nuomonių. Ar tikrai pagyvenę turtingi vyrai iškeičiantys savo bendraamžes žmonas į jaunas dailias merginas laimi kaip sakoma aukso puodą? Ir dėl ko labiausiai juos įspėti norėtų žurnalistė Laima Lavastė aprašiusi ne vieną tokią istoriją?

Išsakykite ir savo nuomonę:


Jūsų balsavimo rezultatai šį vakarą 19.19 LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)