Šios poros dažnai nesuteikia vienas kitam pakankamai laiko. Taip gali nutikti, kai jie gyvena kartu, bet vienas jų daug keliauja. Arba kai vienam jų draugai ar pomėgiai svarbiau, nei partneris. Arba kai pora nesugeba greitai išspręsti tarpusavio nesutarimų.

Atraskite laiko išmokti kūno kalbą

Ar darbas svarbiau nei laikas, kurį galite paskirti santykiams? Ar išmokote perskaityti partnerio veido išraiškas? Ar žinote, ką reiškia, kai jis ar ji prikanda apatinę lūpą, kai nuleidžia akis, kai susikūprina?

Jei partneris įskaudintas, piktas, ar žinote, kokiais būdais rasti kelią į jo širdį? Ir vyrams, ir moterims reikia išvystyti savo intuityvius įgūdžius ir interpretuoti tylą, nudurtas akis, nepatogius momentus ir kūno kalbą. Taip būtų išsaugota daugiau santykių.

Kaip galite žinoti? Klauskite. Nežaiskite žaidimų. Gyvenimas tam per trumpas.

Sukurkite saugias erdves namie dalintis intymumu.

Claire Cooper Marcus, prašiusi knygą „House As a Mirror of Self: Exploring the Deeper Meaning of Home“, tiki, kad mūsų namai - mūsų vidinio gyvenimo atspindys. Kad santykiai klestėtų, poroms reikia saugių vietų namuose, kad pasikalbėtų be ginčų. Tuomet miegamieji taps laiku taikiam artumui.

Ar mes virstame dviejų miegamųjų visuomene?

Realybėje poroms reikia ramių vietų pasikalbėti ir miegoti. Tačiau gyvenimas miegamajame gali keistis. Atvirai sakant, atskirų miegamųjų sindromas gali būti baldininkų ar architektų sąmokslas. Pagalvokite, kiek kainuoja lova, kiek kainuoja atskiri miegamieji ir galbūt potencialios skyrybos. O kiek kainuoja intymumas? Jis neįkainojamas.

Dr. Michaelis J. Breus pastebėjo, kad vis daugiau porų miega atskirai, ir šis skaičius pastaruoju metu auga. Priežastys: taip patogiau, nereikia dalintis lova; nereikia klausytis knarkiančio sutuoktinio ar verkiančio kūdikio; galima atsikelti anksti ar eiti miegoti vėliau, ir skaityti knygą... JAV baldų pramonėje netgi pastebimas pagausėjęs dviejų atskirų pagrindinių miegamųjų poreikis naujuose namuose.

Miegamojo paslaptys

Jei nerimaujate, kad neturite užtektinai vietos meilei ir intymumui namie, štai keli patarimai, kaip paversti miegamąjį aistros vieta.

Viską išmeskite. Palikite tik esminius dalykus, kaip kad lovą ir vieną ar dvi spinteles.

Susigrąžinkite tik tai, kas gražu. Pastatykite po naktinį staliuką palei lovos šonus, ant jų - du mažus šviestuvus su rožinėmis lemputėmis.

Uždrauskite TV, kompiuterį, skalbinius, lyginimo lentas miegamajame.

Pakeiskite miegamojo nuotaiką žaisdami spalvomis - raudona spalva nuteikia aistringai.

Įspūdžiui sustiprinti pasirinkite mažą į sieną montuojamą židinį ar tikras žvakes.

Išneškite veidrodžius. Miegamasis turi būti rami, šilta, kviečianti vieta. Fengšui reikalauja - jokių veidrodžių miegamajame.

Šalia lovos pastatykite skaitymo kėdę, jei norite atsipalaiduoti su knyga, kol kitas maudosi ar ruošiasi miegoti.

Aistros paslaptis - niekada neikite miegoti susipykę. Palikite pyktį prie durų, kad miegamasis taptų sinonimu meilei ir aistrai.

Tokioje atmosferoje jūsų naktys bus kupinos meilės, sekso, saldžių sapnų ir gero poilsio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)