O štai vyriškiui "įpakavimas" reiškia kur kas mažiau nei moterims. Jis praktiškesnis - vis tiek svarbiausi dalykai viduje.

Kai vyras nori moters, jis paprastai nori jos čia ir dabar. Jis nori stipriai ją paglamonėti. Vyriškis sutinka „daryti romantiką“ ne dėl savęs, o labiau dėl jos. Ir jeigu jai reikalingos ypatingos vakarienės, vadinasi, jos reikalingos ir jam.

Išmintingas vyriškis bent tris kartus per metus suruoš savo moteriai romantišką vakarą. Ne todėl, kad jis apie tai svajoja ir to labai nori – to nori ji, ir jis tai žino, kaip ir tai, kad jo pastangos bus apvainikuotos.

Ir patikėkite, tai bus įvertinta kur kas labiau, nei kankinantis logiškos šventės pabaigos laukimas. Taigi nereikia kaltinti brangiausiojo, kad jis nevertina jūsų pastangų kuriant romantiką.

Tik pasirinkusios seksualius apatinius neapsiriksite. Tai būtent tie daiktai, kuriuos vyras perka sau, o ne moteriai. Apie tai, kad žmona sutiktų po darbo apsirengusį seksualiu peniuaru, svajoja visi vyriškiai. Tai, beje, vienas idealių sekso scenarijų. Apie juos ir pakalbėsime. Tik dar kartą priminsime, kad tai - vyrų svajonės. Nereikia elgtis taip, kaip norisi tik vyrui, reikia elgtis taip, kaip norisi ir pačiai.

Seksualus sutikimas

Tai ir yra minėtasis peniuaras. Žinoma, variantų gali būti daug (ji gali būti visai be drabužių). Svarbiausia – ne apranga, o emocinis nusiteikimas. Pavargusiam vyriškiui nėra nieko geidžiamesnio, kaip oralinis seksas, kurį dovanoja mylima moteris. Viskas daroma be žodžių. Jis mato savo beprotiškai seksualią žmoną, ji prisitraukia jį už kaklaraiščio, ima bučiuoti, nusileidžia žemyn...

O svarbiausia, jis tai prisimins ilgai, ir efektas, anot vyrų, bus kur kas geresnis nei nuo įprastos romantiško vakarienės ir to paties oralinio sekso „pagal standartinę schemą“.

Spontaniškumas ir ekstremalumas

Šio scenarijaus ypatumas tas, kad kaip tik scenarijaus čia ir nereikia. Spontaniško sekso idealumas slypi tame, kad jis būna retai, ypač jei pora seniai susituokusi. Todėl paprastai viskas vyksta suplanuotai, būtinai naktį ir būtinai lovoje.

O štai kai vyras paprašė žmonos patrinti jam nugarą vonioje ir viskas užsibaigė audringu seksu – tai jau visiškai kitokie pojūčiai.

Arba kai vieta seksui tampa balkonas. Arba kai aistra pagauna per iškylą palapinėje... Be dalelės ekstremalių pojūčių bet kuri pora ilgainiui įgris vienas kitam.

Aistringas seksas

Vyrui patinka būti svarbiausiam, būti stipresniam nei moteris ir turėti galimybę ją apsaugoti. Taip mes pereiname prie aistringo sekso, tokio mėgstamo stipriosios lyties.

Aistringas, "laukinis" seksas labiausiai jaudina, kai nėra patetiškų gestų, ilgesingų dūsavimų ir be jokios nereikalingos atributikos – ypatingo apšvietimo, apatinių iš naujausios kolekcijos. Jausmus nugali emocijos, meilę – aistra.

Galima viskas

Scenarijus, pagal kurį moteris leidžia vyrui daryti su ja absoliučiai viską, ko tik jis geidžia, nepažeisdamas jos moralės normų, – ne tiesiog idealus, o dieviškas seksas vyriškos lyties atstovams. Tik štai jei kitų scenarijų išsipildymo jis gali tikėtis sulaukti bent jau švenčių proga, tai visų troškimų išpildymo gali sulaukti tik padovanojęs moteriai žiedą su briliantu.

Bet būtent tas variantas, kai moteris pildo vyro norus – geriausia, kas, anot vyrų, gali būti. Ir jis dėl to pasiryžęs daug kam. Išmintinga moteris tai puikiai žino ir visuomet sugeba pasiūlyti tinkamą "sandėrį" vyriškiui.

Patogiausias scenarijus tokiam seksui – įvairūs vaidmenų žaidimai ir panašiai. Tiesa, vyras turi suprasti, kad jei jo brangioji ryžtasi tokiam dalykui, ir jam anksčiau ar vėliau teks pildyti jos fantazijas.

Apskritai idealus seksas vyrams – tas, kurį jis gauna be ilgų preliudijų, ir tas, kurį jis gauna labai retai. Varginantys ilgi pokalbiai, ilgos romantiškos vakarienės – visai ne tai, ko jam reikia. Norite patenkinti vyriškį – pereikite prie svarbiausio, bet niekada nepamirškite ir savęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)