Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria – geriau patylėti nei meilės žaidimų įkarštyje jai pasakyti:

„Nagi, kas tavo tėtušis?“ Tikriausiai per daug žiūrėjote pornografinių filmų, nes, patikėkite, tai tikrai skamba kraupiai... Šią frazę galite ištarti nebent tada, kai vidury meilės žaidimų suprantate, kad tęsti galbūt ir nebenorite. Juk išgirdusi kažką panašaus kiekviena mergina greičiausiai pagalvos apie savo mielą tėtį ir susijaudinimo kaip nebūta.

„Ar tu verki?“ Na, net jei ir iškrito kelios laimės ašarėlės, juk nebūtina apie tai šaukti tuomet, kai ji galbūt yra visai netoli kulminacijos... Greičiausiai tos kelios ašarėlės iškrito dėl to, kad ji jus myli arba niekada gyvenime nebuvo patyrusi tokio nepakartojamo orgazmo... Nesvarbu, ką tiksliai tai reiškia, tiesiog būkite jai dėmesingas, švelnus, atidus ir neklausinėkite to, kas ir taip akivaizdu. Visas sekso subtilybes galėsite aptarti vėliau.

„Oi, atrodo, ką tik pataikiau…“ Tai išgirdusi ji greičiausiai pasijaus nejaukiai, juk tikriausiai nesitikėjo, kad teks mylėtis su paaugliu... Kažin, ar išgirdus tokią fraze sekso metu, dar pavyks patirti didįjį „O“. Ko gero, daugelis merginų tikisi tai daryti su patyrusiu partneriu ir smulkmenos, kaip jums sekasi, jos nedomina. Patarimas, kurio nederėtų pamiršti – jei norite jai ką nors pasakyti, tai darykite veiksmais, o ne žodžiais.

„Buvo tikrai smagu“. Po aistringos nakties daugelis moterų norėtų iš jūsų išgirsti ką nors jausmingo ir romantiško, net jei tai buvo atsitiktinis seksas. Taigi nesitikėkite ryte kavos į lovą, jei po karštos nakties ištarsite jai ką nors nerimto, ką galėtų pasakyti tik vėjavaikis nuotykių ieškotojas. Atminkite, kad elgesį po sekso (meilius žodžius ir apkabinimus) moterys dažniausiai vertina kaip tęsinį, kuris joms suteikia ne ką mažiau malonumo nei pats seksas.

„Tavo pilvukas toks minkštas“. Žinoma, moterims patinka iš vyro lūpų išgirsti komplimentą apie jos kūną, tačiau prieš tokį komplimentą pasakydamas turite būti visiškai tikras, kad ji yra patenkinta šia kūno dalimi. Nesvarbu, kaip smarkiai jūs dievinate lašinukus ant jos pilvuko, tačiau jei atkreipsite dėmesį į tą jos kūno vietą, kurios ji pati nemėgsta ar mano, kad ją reikėtų patobulinti, jos susijaudinimas gali išblėsti.

„O, dieve, kaip gera!“ Kad ir kaip nuostabiai jaučiatės patirdamas kulminaciją, lova yra tikrai ne ta vieta, kurioje turėtumėte išreikšti savo religinius įsitikinimus. Nebent, žinoma, žaidžiate tam tikrus erotinius žaidimus, kai turite įsikūnyti į kieno nors vaidmenį. Tiesiog nepersistenkite reikšdamas emocijas.

„O, taip, Diana...“ Kai jos vardas visai ne Diana... Jei jau taip nutiko ir supainiojote vardus, kažin, ar pavyks rasti tinkamą pasiaiškinimą, kuris išsklaidytų jos pyktį... Todėl geriausia, ką galite padaryti tokioje situacijoje, tai atsiprašyti, tada dar kartą labai atsiprašyti, o tada padaryti jai viso kūno masažą.

„Ša!“ Ji aimanuoja iš susijaudinimo ir malonumo, o jūs ją tildote? Tikrai? Nejaugi iš tiesų nenorite žinoti, kaip gerai ji jaučiasi būdama su jumis? Juk jos šūksniai yra jūsų įvertinimas! Pagalvokite apie tai dar kartą ir daugiau niekada lovoje jos netildykite.

„Ar neprieštarausi, jei mano draugas (draugė) prie mūsų prisijungs?“ Tikriausiai moteriai nieko nėra baisiau nei meilės žaidimų metu išgirsti pasiūlymą pasimylėti trise. Tai nereiškia, kad toks seksas jai yra nepriimtinas, tiesiog tokius dalykus reikėtų aptarti iš anksto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)