Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt primena, kad maži dalykai kartais gali daryti didelę įtaką jūsų santykiams. Tad ne be reikalo ji iš musės padaro dramblį, jei jūs:

1. Pamiršote jos geriausios draugės vardą. Ji dešimtis kartų pasakojo jums apie savo geriausią draugę Liną, o jūs vis tiek pamiršote jos vardą ir ją vadinate tiesiog „ta mergina su keista šukuosena“? Tuomet pasiruoškite ilgam pokalbiui tema „tu manęs niekada nesiklausai“.

2. Pasakėte, kad jos kotletai per sūrūs. Manote, kad nieko čia tokio, juk net ir Michaelis Jordanas ne visada iš po krepšio pataiko, bet ji taip įsižeidė, kad nusprendė daugiau niekada nebegaminti. Tačiau pabandykite ją suprasti – o kaip jūs jaustumėtės, jei ji pasakytų, kad šiąnakt viskas buvo prasčiau nei įprastai?

3. Neatsakėte į jos sms žinutę. Įsivaizduokite, kad darbe gaunate jos sms žinutę su daug bučinukų arba priminimu, kaip ji jus myli, tačiau jūs esate toks užimtas, kad nesivarginate jai atsakyti – juk susitiksite vakare. Grįžtate namo, o ji su jumis nekalba. Galbūt jums keista, kad jūsų mergina gali supykti dėl tokios smulkmenos, tačiau moterims tai labai svarbu. Atsakydamas jai kaip įmanoma greičiau parodysite, kad ji yra jums pati svarbiausia pasaulyje, kad ir koks užimtas tuo metu esate. Juk tai užtruks vos kelias sekundes!

4. Ji kviečia jus pavakarieniauti mieste, o jūs primygtinai siūlote užsisakyti picą į namus. Nesvarbu, kaip ilgai esate kartu, niekada nenustokite su mylima moterimi vaikščioti į pasimatymus. Taip išsaugosite santykių aistrą. Suteikite jai progą pasipuošti dėl jūsų.

5. Darbe šventėte kolegos gimtadienį ir jai neparnešėte gabalėlio torto. Galbūt jums tai tik smulkmena, tačiau jai tai parodo, kad nepagalvojote apie ją. Jei neturite galimybės parnešti lauktuvių, užsukite į kavinukę ir ką nors nupirkite – ji tikrai tai įvertins. Be to, nepamirškite kartais padovanoti jai gėlių. Patikėkite, jai tai daugiau nei „tik“ gėlės.

6. Atsisakėte eiti drauge apsipirkti. Na, jei ji jus kviečia drauge keliauti į parduotuvę, nejaugi jums taip sunku tai padaryti? Pripažinkite, kad vis tiek tuo metu gulėtumėte prie televizoriaus... Supraskite, kad jūsų merginai labai svarbu kuo daugiau laiko praleisti su jumis.

7. Palikote nešvarias kojines ne ten, kur jos turėtų būti. Eilinį kartą pamačiusi nešvarias jūsų kojines prie lovos ji ne juokais įsiunta... Įprastas vaizdas? Jums tai atrodo smulkmena ir jūs tikriausiai nesuprantate, kam dėl to reikia kelti tokį skandalą, tačiau jai tai visai ne smulkmena... Juk ji taip stengiasi, kad jūs gyventumėte gražiuose ir tvarkinguose namuose. Keli žingsniai iki skalbinių dėžės gali išgelbėti ramybę jūsų namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (370)