Ne mažiau svarbu, kiek esate patraukli stipriajai lyčiai ir kokia patrauklumo esmė. Išorė, jaunystė, prisižiūrėjimas tėra pirmapradis rezultatas, o tikras patrauklumas stipriau už grožį, protą ir kitus privalumus, rašo DELFI.lv. Vyrai ieško jo moteryse, o moterys ieško būdų, kaip tapti geidžiamiausia pasaulyje.

Savęs pateikimas

Išvaizdos, išorės poveikį, kuriam teikiame tiek svarbos, vyrai supranta visiškai kitaip. Kažkam atrodo, kad reikia būti ilgaplauke blondine, kažkas slepia figūros trūkumus ir raukšles, kažkas stengiasi sulieknėti, siūdinasi drabužius... Visa tai neduos rezultato, jei pačios tuo netikėsite. Ieškome idealaus įvaizdžio, užuot pateikusios save. Kiekviena moteris žino ir savo trūkumus, ir privalumus, bet stengiasi slėpti trūkumus, o privalumus pamiršta. O vyrai puikiai jaučia, kai moteris nejaukiai jaučiasi, ir iš karto reaguoja, jei ji džiaugiasi savo kojomis, šypsena ir nauja suknele.

Apklausa viename Prancūzijos paplūdimyje parodė – merginas su tatuiruotėmis vyrai laiko tinkamesnėmis seksui, bet mažiau tinkamomis rimtam bendravimui.

Bendravimas

Tai šarmas ir žavesys, kurie veikia net tada, kai nebėra ko parodyti. Čia kiekviena turi savo stipriąją pusę – žvilgsnis, juokas, humoras, temperamentas, mokėjimas klausyti, sakyti komplimentus ar sužavėti savo drovumu. Bandymai vadovautis svetimais metodais – būtų perdėtai aktyviai ar tramdyti savo temperamentą – tiks tik norint susipažinti, o poveikis bus trumpas. Su tikru seksualumu tokie metodai neturi nieko bendro.
Vieno tyrimo metu vyrams parodė 52 moterų, kurioms buvo suleista streso metu išsiskiriančio hormono, nuotraukas. Vyrai pasirinko tas, kurioms buvo suleista mažiau hormono.

Aktyvumas

Mums pataria nesėdėti ir nelaukti laimės, bet ką tai reiškia, tenka aiškintis gyvenant ir mokantis iš patirties. Žinoma, norint sutikti princą ant balto žirgo, reikia bent iš namų išeiti. Kita vertus, galima apeiti visus barus, o savo išsvajotojo taip ir nesutikti.
Esmė, kad vyrus traukia tikras gyvenimo ir įspūdžių troškimas, o ne apgalvota politika kažką privilioti. Liūdna mergina su vyno taure prie baro sudomins tik lovelasą ar manipuliatorių. Gyvam vyrui reikia gyvos moters, tokios, kuri nenuobodžiauja, o moka džiaugtis, svajoti ir veikti.
Kūno kalbos tyrimo specialistai tvirtina, kad restoranas – ne pati geriausia vieta pasimatymams. Partnerį renkamės pasąmoningai, todėl norint įvertinti, reikia matyti, kaip partneris juda, kaip gestikuliuoja. O sėdint už stalo viso to nepamatysi.

Jausmingumas

Vyrams patinka tos, kurios nesidrovi kalbėti apie savo troškimus. Tai nereiškia, kad per pirmą pasimatymą reikia išpasakoti savo seksualines fantazijas, tačiau galima atsipalaiduoti, parodyti savo silpnybes ir perleisti jam iniciatyvą. Vyrams patinka jausti gerais meilužiais, tačiau dažnai jie nesupranta, ko nori moterys.

Tyrimai rodo, kad tik 28 proc. moterų įsimyli per pirmą pasimatymą, o tarp vyrų – net 50 proc. tokių romantikų.

Moteriškumas

Nelengva išmokti jausti savo moterišką prigimtį. Ryškiai rengtis, nebijoti laužyti taisyklių, atrodyti pernelyg gražiai, išsiskirti, traukti dėmesį – tai reiškia vertinti siekį save puošti ir tuo džiaugtis.
Savo moteriškumą neigianti mergina gali tapti drauge vyrui, galbūt seksualine partnere, bet ne susidomėjimo objektu. Kai gyvenime yra vyras, kuriam norisi patikti, norai atgyja, tačiau gerai, kai ir kitu laiku jie nenustumiami į antrą planą, juk norint būti seksualiai patrauklia, reikia patikti pačiai sau. Aukštakulniai, kojinės, sijonai, suknelės – ne tik vakarėliams skirti atributai.

Ovuliacijos laikotarpiu moterims sustiprėja noras vilkėti rožinius ir raudonus drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)