Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą priežasčių, kodėl kai kurios moterys renkasi santykius be įsipareigojimų.

Jokios buities! Turbūt daugelis nenorinčių įsipareigoti moterų paklaustų, kam jai savo noru užsikrauti visus buities rūpesčius, pavyzdžiui, vyro drabužių skalbimą, maisto gaminimą ir kitus, jei ji gali nuolatos išlikti toje santykių stadijoje, kai jis stengiasi užkariauti jos širdį, kviečia kartu pavakarieniauti mėgstamose kavinėse ar pasižiūrėti įdomų filmą kino teatre. Nenorinčios įsipareigoti moterys tai tos moterys, kurios iš savo mylimo vyro kasdien nori girdėti ne kas „Kas šiandien vakarienės“, o „Ar sutiksi su manimi pavakarieniauti mieste?“

Neturėsite anytos! Pažintis su vyro mama dažnai moteriai kelia daug nerimo. Kad ir kaip būtų liūdna, šios dvi moterys toli gražu ne visada randa bendrą kalbą, tačiau jei esate įsipareigojusi savo mylimajam, turite lankytis jo tėvų šeimoje, net jei ir nesutariate su jo artimaisiais. Visai kas kita, jei jūsų nesieja rimti įsipareigojimai – tuomet jums lieka tik malonus bendravimas su mylimuoju, o kartais daug nepatogumų keliantį bendravimą su giminėmis galite pamiršti! Nenorinčios įsipareigoti moterys renkasi susieti savo gyvenimą tik su pasirinktu vyru, bet ne jo artimaisiais. Jokių bendrų švenčių, gimtadienių ir Kalėdų!

Jūs galite gyventi atskirai. Daug porų susiduria su santykių krize tuomet, kai pradeda gyventi kartu. Juk pradėjus bendrą gyvenimą reikia prisiderinti vienam prie kito, o atsiradusi trintis gali ne juokais pakenkti asmeniniams santykiams. Daugelis porų tai daro ne tik dėl noro įsipareigoti, bet ir dėl ekonominių sumetimų – juk taip tiesiog pigiau. Tačiau jei jums nėra būtinybės gyventi kartu, išvengsite daugybės buitinių konfliktų. Jokių numestų nešvarių kojinių prie lovos ir futbolo tuomet, kai rodo jūsų mėgstamiausią serialą!

Galite matytis tik tuomet, kai esate geros nuotaikos. Visiems kartais pasitaiko sunkių dienų. Jei jums, pavyzdžiui, nepasisekė darbe, greičiausiai nenorėsite su niekuo bendrauti. Ir tai suprantama – daugeliui kartais norisi tiesiog pabūti su savimi. Todėl gyvenimas atskirai yra puikus dar ir todėl, kad jūs su savo antrąja puse galite matytis tik tuomet, kai to norite, ir kur norite. Jei vienam iš partnerių nėra nuotaikos, natūralu, kad kyla barniai, kurie nė vienai pusei nėra malonūs. Todėl nenorinčios įsipareigoti moterys sako: „Aš pasiimu iš santykių tik džiugias akimirkas“!

Jūsų miegamajame niekada neužges aistra. Gyvenančios kartu poros anksčiau ar vėliau turi kovoti su rutina lovoje. Pakurstyti aistrą miegamajame ne visada yra taip paprasta ir dėl to gali kilti nemažai barnių net darniausioje poroje. Tačiau tokių bėdų retai kyla santykiuose be įsipareigojimų. Čia viskas kur kas paprasčiau – jei jūs traukiate vienas kitą, bendraujate, jei ne, kurį laiką nesimatote, kol vėl pasiilgstate vienas kito. Nenorinčios įsipareigoti moterys sako: „Jei nėra aistros, santykiai yra mirę“!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!