Pasak jo, kiekviena sekso kategorija turi savitą charakteristiką ir tinkamai parinkta kiekviename poros santykių etape gali sustiprinti intymumo jausmą. Štai ką kiekviena pora turėtų įtraukti į savo intymų gyvenimą, rašo huffingtonpost.com.

Romantiškasis „gurmanų seksas“

Tokia lytinė sueitis reikalauja užtektinai laiko, pastangų ir širdies. To reikia prieš mylėjimąsi ir jo metu. Pasak J. Gray, prieš tai turėtų būti iš anksto suplanuotas romantiškas pasimatymas ar specialiai paruoštas miegamasis. Pavyzdžiui, degančios žvakės ir svajinga muzika.

„Turite visą vakarą įtampai sukurti, o sekso metu ją išlaisvinate. Tai gurmaniškas seksas“, – konstatuoja bestselerio autorius.

Sveikas „naminis“ seksas

J. Gray šią sekso kategoriją apibūdina kaip „reguliarų, pamaitinantį seksą“. Jis gerokai paprastesnis nei „gurmaniškas“.

„Paprastai tam prireikia apie 30 minučių, – aiškina ekspertas. – Geros penkiolika, galbūt dvidešimt minučių įžangai ir stimuliavimui... Tada atlikite sueitį, paskui pasiglamonėkite“.

J. Gray taip pat pataria tokiu seksu užsiiminėti reguliariai: „Tai norisi gauti bent kartą ar du per savaitę“.

Greitas seksas

Ar tai bus įprasta sueitis, ar oralinis seksas, J. Gray teigimu, tai turėtų būti greitas ir spontaniškas seksas tarp kitų užsiėmimų. „Tam prireiks vos trijų minučių, tai paprastas dalykas“, – tikina jis.

Kadangi tai neturėtų užimti daug laiko, J. Gray rekomenduoja viską pagreitinti pasinaudojus lubrikatais. „Tam puikiai tinka kokosų aliejus – jis visiškai natūralus. Net skonis jo geras“, – teigia J. Gray.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)