„The Wow“ atliktos apklausos, kurioje dalyvavo 3030 žmonių, rezultatai parodė, kad daugiau kaip pusė (52 procentai) žmonių vestuvių naktį nesimyli. O iš tų, kurie savo santuokos privalumais vis gi pasinaudoja, 11 procentų nesulaukia tos akimirkos, kai jau pagaliau po viso šventimo galima griūti į lovą – jie trumpam pasišalina iš šventės ir po visko vėl prisijungia prie svečių (neblogas kokteilių valandos variantas, tiesa?).

Žinoma, tai, kaip nuspręsite praleisti savo vestuvių naktį, yra jūsų reikalas. Štai penkiolika tikrų istorijų iš moterų lūpų.

„Mes grįžome į jaunavedžių apartamentus ir jis nedelsiant užmigo“

„Mano vestuvės baigėsi vidurnaktį, visi nuvykome į netoliese esantį barą pratęsti. Mano vyras ir aš galiausiai palikome tą vietą apie trečią ryto, tada sugrįžome į jaunavedžių apartamentus ir jis nedelsiant užmigo. Vis dar negalėdama užmigti, aš galų gale iššoviau šampano butelį, likusį nuo ryto, ir išgėrėme kartu su keliais šeimos nariais, kurie vis dar šventė salėje. Visai nesigailiu“, prisimena 29 metų Jean.

„Mes išsėlinome neplanuotam (ir itin karštam) greitukui“

„Mano vyras ir aš vestuvių vietoje sužinojome, kad turime asmeninį vonios kambarį jaunavedžių apartamentuose, tad išsėlinome priėmimo metu neplanuotam (ir itin karštam) greitukui. Kiek vėliau tą vakarą mes dar kartą tai darėme viešbučio kambaryje, ir tai buvo viena romantiškiausių ir ypatingiausių akimirkų, kuriomis mes dalinomės kaip pora. Pagavau savo vyrą spoksantį į mane ir paklausiau, ką jis daro, jis atsakė, kad nori amžiams įsiminti kaip tą akimirką atrodau – taip, aš ištirpau. Mes užbaigėme naktį picos vakarėliu vienos mano pamergių viešbučio kambaryje, kur susirinko būrys mūsų draugų“, pasakoja 29 metų Lizzie.

„Mes tai padarėme! Ir tai tikrai buvo ypatinga“

„Mes buvome išvargę, tačiau tai padarėme! Tai buvo neabejotinai labiau ypatinga, tačiau neaišku, dėl to, kad tai buvo ypatinga diena ir mes suvokėme, kad tai pirmas kartas, kai užsiimame seksu kaip vyras ir žmona, ar tame buvo iš tikrųjų kažkoks virsmas“, svarsto 36 metų Gabrielle.

„Mes tai kompensavome per medaus mėnesį“

„Mūsų vestuvių priėmimas baigėsi apie vienuoliktą vakaro, tad nuėjome į šalia buvusį barą. Su mumis buvo apie pusšimtis svečių, draugų ir šeimos narių. Mes gėrėme ir šventėme tame bare iki jo užsidarymo, maždaug antros valandos ryto. Baras buvo netoli viešbučių, kuriuose apsistojo mūsų svečiai, tad mes nuėjome į vieno iš viešbučių vestibiulį ir užsakėme visiems daug picų. Maždaug po valandos aš iš tikrųjų nuėjau į lovą be savo vyro, nes jis norėjo parūkyti cigarus su savo pabroliais. Ir sąžiningai, negaliu skųstis, nes akimirksniu užmigau ir net negirdėjau, kaip jis po valandos atėjo į lovą! Ir nors savo vestuvių naktį nesimylėjome, tai tikrai kompensavome per medaus mėnesį“, pasakoja 25 metų Megan.

„Užmigau su savo apatiniais, kurie pasitarnavo kitą rytą“

„Mudviejų su vyru vestuvės buvo egzotiškoje vietoje. Mes absoliučiai mėgavomės savo vestuvėmis, priėmimu ir šventės pratęsimu. Vakaras baigėsi apie ketvirtą ryto ir mes grįžome į savo rožių žiedlapiais ir balionais papuoštus apartamentus su karšta vonia. Apsivilkau savo vestuvinės nakties apatiniais ir pasiekiau lovą. Nežinau, dėl alkoholio, nuovargio ar palengvėjimo jausmo, tačiau po kelių sekundžių jau miegojome. Atsibudau kitą rytą (patogu, nes vis dar buvau su savo apatiniais), ir mes pradėjome savo santuokinius santykius“, prisimena 29 metų Christine.

Nuotaka lovoje

„Jo tėvai jį išrengė… Jaučiausi pažeminta“

„Mano vyras ir aš, abu kiek padauginome alkoholio per priėmimą, kad galėtume grįžti automobiliu iki savo apartamentų, tad paprašėme mus nuvežti mano naujųjų uošvių. Mano vyras ant galinės sėdynės visiškai išsijungė, todėl negalėjau jo pažadinti, tad jo tėvams teko įnešti jį į vidų, o aš ėjau paskui juos.

Jie nuėjo į mūsų miegamąjį ir pradėjo išrenginėti mano vyrą, kaip kokį mažą vaiką. Jaučiausi pažeminta, paprašiau jų palikti mus ir užtikrinau, kad susitvarkysiu pati. Jie mane ignoravo ir apklostė jį, tik tada išėjo. Tą naktį mes nesimylėjome“, apgailestauja 24 metų Natalie.

„Viskas baigėsi mėsainiais ir skrudintomis bulvytėmis“

„Grįžome į mūsų viešbutį apie pirmą ryto po įsimintino vakaro su savo draugais ir šeima. Mano suknelė buvo sunki, pėdos buvo su pūslėmis, tačiau abiem tą vakarą dar nesinorėjo miego. Kartu su vyru užmerkėme akis ir abu supratome, ką darysime toliau: užsakysime mėsainių ir skrudintų bulvyčių iš kambarių tarnybos ir detaliai aptarsime neįprastas ir nuostabias to vakaro istorijas. Iki šios dienos nenorėčiau, kad viskas būtų buvę kitaip“, pasakoja 29 metų Francis.

„Girtuoklių paradas viešbučio koridoriumi – mano paskutinis prisiminimas“

„Mudu su vyru susituokėme viename Niujorko miesto barų, su mumis buvo penkiasdešimt artimiausių draugų ir šeimos narių. Tą naktį buvo labai daug šampano! Šventės pabaigoje būrelis geriausių mūsų draugų palydėjo mus iki mūsų viešbučio kambario. Mes surengėme pakvaišusių girtuoklių paradą koridoriuje ir tai yra paskutinis dalykas tą vakarą, ką prisimenu! Jie paliko mus mūsų kambaryje, kitą rytą atsibudome vis dar su savo vestuviniais drabužiais. Vienas taškas komandai „ne seksui vestuvių naktį“!“, ironizuoja 43 metų Kerri.

„Seksas nenusimatė ir tai buvo to verta“

Vestuvių naktis

„Mano partneris surengė man netikėtas vestuves Austine, Teksaso valstijoje. Jis susitarė su visais mano draugais ir sugebėjo mane įsodinti į lėktuvą, nors visiškai nežinojau, kas čia vyksta. Jie netgi prisiminė, kad noriu ištekėti savo kaubojiškais batais ir vienas draugas Teksase tuo pasirūpino. Mes susituokėme apsupti šeimos. Šalia buvo baseinas ir karštas kubilas. Kaip ir bet kuriose gerose vestuvėse, viskas baigėsi tuo, kad svečiai išsirengė iki savo apatinių ir šokinėjo į baseiną ir karštą kubilą. Nereikia ir sakyti, kad iki tol, kol pasiekėme savo santuokinį guolį, naktis jau buvo virtusi diena ir seksas nenusimatė. Tačiau aš puikiai žinojau, kaip mane myli mano sutuoktinis ir draugai. Buvo tobula“, džiaugiasi 43 metų Beatrice.

„Tai nebuvo mano mėgiamiausia poza ir nepasiekiau orgazmo, bet norėjau tai padaryti“

„Mudu su vyru vestuvių naktį mylėjomės. Esu gana tradicinė mergina ir jaučiausi taip, kad tą naktį reikia pradėti santuokinius lytinius santykius. Turėkite omenyje, man teko daug išgerti, nes buvo vestuvių vakarėlis ir daug mano šeimos narių po priėmimo nuėjome kartu į barą pratęsimui. Po kurio laiko mes nuėjome į savo kambarį. Mano vyras padėjo man nusivilkti suknelę ir nusiimti nuometą, mudu mylėjomės lovoje (ir ne mano pamėgtoje pozoje), tad oficialiai tai padarėme. Orgazmo nepasiekiau, nes buvau per daug išgėrusi. Tada mes nuėjome į dušą ir užmigome po nepaprastos, gražios, jaudinančios ir gyvenimą pakeitusios dienos. Per medaus mėnesį daug mylėjomės, taip kompensuodami vestuvių naktį!“, sako 37 metų Sally.

„Mes vos nuėjome į savo vėlyvus pusryčius kitą rytą“

„Po bemiegės nakties prieš vestuves ir lakstymo, vestuvių vakarą užbaigėme pirmą ryto (kai kurių mūsų svečių nusiminimui). Kai pasiekėme savo viešbučio kambarį, mano sutuoktinis griuvo į lovą ir greitai užmigo, tačiau aš buvau neįtikėtinai užsivedusi. Taigi, pažadinau jį ir mes tai padarėme. Po to abu miegojome tarsi kūdikiai, ir vos nuėjome į savo vėlyvus pusryčius kitą rytą“, dalinasi prisiminimais 24 metų Cat.

„Tai tikrai nebuvo geriausias seksas, kurį turėjome“

„Išmintingas patarimas: užsisakykite savo medaus mėnesio apartamentus netoli vestuvių vietos. Mes susituokėme netoli namų, tačiau užsakėme nakvynę geriausiame viešbutyje centre. Kai mūsų vakarėlis baigėsi ir mes buvome pavargę, mums teko pusvalandį važiuoti iki viešbučio. Nereikia net sakyti, kad beveik visą kelią mes miegojome ir vos pramerktomis akimis įsiregistravome į savo kambarį.

Nusprendę pasimėgauti vestuviniu seksu, mes galiausiai sukaupėme energiją, tačiau tai tikrai nebuvo geriausias seksas, kokį esame turėję. Mano vyras vis dar buvo su daug drabužių. Kai atsibudome, pagiringi ir išsekę, teko per pusvalandį susiruošti į kitos dienos vėlyvus pusryčius. Man viskas mūsų vestuvėse patiko, tačiau jeigu tai tektų daryti dar kartą, apsistočiau arčiausiame viešbutyje“, pasakoja 32 metų Eve.

Vestuvių naktis

„Viskas, apie ką svajojome – išsimiegoti“

„Aš neturėjau vestuvių nakties sekso! Mudu abu buvome paprasčiausia pervargę. Mūsų vestuvės prasidėjo antrą popiet šeštadienį ir baigėsi šeštą ryto kitą dieną. Po visą naktį trukusių šokių, dainų ir pramogų, viskas, apie ką galėjome svajoti, buvo miegas“, sako 28 metų Karolina.
„Buvau tokia pavargusi, kad baiminausi paskęsti vonioje“

„Mes suorganizavome visas vestuves kitoje valstijoje per šešias savaites ir turėjome pasinaudoti visų, kurių galėjome, parama. Tai buvo nuostabus renginys, tačiau jis taip pat neįtikėtinai išvargino. Kol mes pasiekėme viešbutį, buvau tokia pavargusi, kad tikrai baiminausi, jog galiu nuskęsti vonioje. Visada jaučiausi šiek tiek apgauta dėl to, kad buvau per daug pavargusi, kad tą naktį užsiimčiau seksu. Tada mums teko keltis, kad spėtume į beprotiškai ankstyvą skrydį į mūsų medaus mėnesį. Žvelgiant atgal, mes nesuplanavome gerai savo povestuvinės romantikos“, prisimena 49 metų Lauren.

„Mes tikrai bandėme...“

„Mes bandėme! Tai buvo ilga diena! Galiausiai mes šventėme pratęstuvėse ir tada tiesiai į viešbutį. Pabudau, jis gulėjo ant manęs su visais drabužiais, tad žinau, kad mes bandėme. Mes išskridome į savo medaus mėnesį Meksikoje ir pirmą dieną pramiegojome ištisas aštuoniolika valandų. Vestuvės ir vestuvių planavimas sukelia daug streso. Nepradėjome savo santuokinių santykių iki kito ryto“, dalijasi prisiminimais 31 metų Winnie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)