Niekas nebando paneigti, kad aistringas mylėjimasis su žmogumi, kuriam jaučiate šiltus jausmus, turi nemenkų privalumų. Bet būkime sąžiningi, savęs patenkinimas gali būti ne mažiau pasakiškas nei dviejų žmonių lytiniai santykiai. Kartais net pasakiškesnis, rašo womenshealthmag.com.

Skamba neįtikinamai? Netrukus pasirodysiančios knygos „NeuroLoveology“ autorė Ava Cadell ir seksologė Amy Levine atskleidžia vienuolika priežasčių, kodėl masturbacija kartais gali būti geriau už seksą.

1. Jūsų antroji pusė yra pavargusi, neturi nuotaikos arba tokia apskritai neegzistuoja? Tai puiku! Galite masturbuotis, kada tik panorėję.

2. Galite laisvai eksperimentuoti su sekso žaisliukais (kartais gal ir labai neįprastais), nebijodami savo partnerį įskaudinti arba sulaukti jo nepalankių vertinimų.

3. Kuo mažiau naktimis sklis garsų iš jūsų miegamojo, tuo rečiau teks nerangiai žvelgti kaimynams į akis!

4. Kas gali geriau žinoti už jus, kas jus labiausiai seksualiai jaudina? Tikrai niekas.

5. Nereikia jokių kontracepcijos priemonių, jokio nerimo dėl nepageidaujamo nėštumo.

6. Jokio gėdos jausmo kitą rytą!

7. Kartais seksas užtrunka visą amžinybę, o štai savęs patenkinimui tereikia tiek laiko, kiek jums jo reikia.

8. Nėra jokio reikalo galvoti apie kito patenkinimą, taigi, galima būti tiesiog savanaudžiu.

9. Niekada nenubusite apgailestaudami dėl to, kas nutiko praėjusią naktį.

10. Niekas neatkreips dėmesio, jeigu intymios zonos nebuvo depiliuotos kelias savaites.

11. Po orgazmo norite šokolado? Pasižiūrėti savo mėgstamą serialą? O gal norisi iškart užmigti? Visi variantai tinka, nes niekas jums to uždrausti negali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (995)