1. Pati populiariausia baladė pasaulyje, kurią pirmajam šokiui per savo vestuves renkasi jaunos poros – Bryano Adamso daina „Everything I Do“. Keista, tačiau užkimęs B. Adamso balsas šiuo atveju nukonkuruoja tokias lakštingalas kaip Whitney Houston ar Celine Dion.

2. Tikrasis meilės eleksyras – visai ne raudonas vynas (kaip galbūt pagalvojote), o granatų sultys. Mokslininkai nustatė, jog būtent granato vaisiuose daugiausia vitaminų ir kitų naudingų medžiagų, turinčių įtakos žmogaus hormonų pusiausvyrai ir kurstančių aistrą ir norą užsiimti meile.

3. Ilgiausiai trukusio bučinio rekordas užfiksuotas Jungtinėje Karalystėje. Jis truko 31 valandą, 30 minučių ir 30 sekundžių. Be jokios abejonės, šis faktas apie meilę įrašytas į Guinnesso rekordų knygą.

4. Ekspertai nustatė, jog vidutiniškai žmogus, prieš surasdamas tikrąją meilę, įsimyli septynis kartus.

5. Nors ir neįtikėtina, bet tai faktas: vyrų prakaite esantis cheminis elementas traukia dailiosios lyties atstoves kaip muses prie medaus. Galbūt būtent natūralūs kvapai, o ne prabangūs aromatai, padėtų žmonėms išsaugoti meilę ir gerus tarpusavio santykius?

6. Kokia tikimybė, jog pavyks visą gyvenimą ilgai ir laimingai nugyventi su pirmąja meile? Faktai teigia, jog visai didelė. Remiantis statistiniais duomenimis, du iš penkių stipriosios lyties atstovų prie altoriaus vedasi savo pirmąją meilę.

7. Net 10 tūkst. santuokų kiekvienais metais prasideda nuo romano, užsimezgusio per kavos pertraukėlę. Niekada nepamirškite šio fakto ir niekada neatsisakykite poilsio minutėlės. Galbūt būtent šiandien pietų pertrauka bus lemtinga ir jūs netikėtai sutiksite sau skirtąjį.

8. Medikai nustatė, jog vyrai, kurie, išeidami į darbą, pabučiuoja savo žmoną, gyvena net penkeriais metais ilgiau nei tie, kurie iš namų išbėga paskubomis ir deramai neatsisveikinę su savo gyvenimo moterimi. Štai kokia stipri meilės galia.

9. Ar žinote, kodėl vestuvinis žiedas mūvimas būtent ant bevardžio piršto? Ši tradicija iki mūsų dienų atkeliavo dar iš senovės Egipto. Egiptiečiai tikėjo, jog būtent per bevardį pirštą eina meilės gysla, tiesiogiai sujungta su širdimi.

10. Paaiškėjo, jog dažniausiai įsimylėję vyrai savo išrinktosioms peršasi Eifelio bokšte arba netoliese jo. Taigi kai kitą kartą mylimasis vešis jus atostogų į Paryžių, būkite pasirengusios romantiškoms piršlyboms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją