Neabejotinai, kiekviena šalis turi savo nacionalinius sekso ypatumus. Kas vieniems yra egzotika, kitiems – kasdienybė su lengvu erotiškumo polėkiu. Kad jūsų kasdienybė kartkartėmis primintų šventę, pasinaudokite naujomis idėjomis. Jūs gi žinote, kad ir pas skaniausias bei įmantriausias patiekalas ilgainiui pabosta. Tad leiskitės į šią kelionę tiesiog dėl malonumo. Pasaulinė seksualinė patirtis padės jums sužadinti vaizduotę ir susipažinti su naujais pojūčiais.

Japonija: erzinantys žaidimai

Sakome – Tekančios saulės šalis, o omenyje turime geišas. Geiša privalo mokėti taip bendrauti, kad vyras tiesiog negalėtų atplėšti nuo jos akių. Vėliau geiša turi suteikti vyrui malonumą vien tik rankomis ir lūpomis.

Nebūtina visada būti fatališka moterimi, atvirai gundančia, ryžtinga ir agresyvia. Pabandykite tapti kuklia, suvaidinkite nepasiekiamą moterį. Būtinybė jus užkariauti pakurstys partnerio aistrą, o žaidimą kartu užbaigsite lovoje.

Kam tinka ši idėja? Geišos menas – puiki išeitis savimi nepasitikinčiai moteriai. Juk kai tavęs siekia, vyro akyse esi geidžiama ir nuostabi – tai pats geriausias pretekstas pradėti pasitikėti savo jėgomis.

Suomija: saunos malonumai

Šios šalies gyventojų seksualinė patirtis pravers tiems žmonėms, kurie mėgsta karštį.

Šiaurės šalyse viena populiariausių vietų, kur galima pasiduoti fantazijai, yra sauna. Panašu, kad karštas oras nuteikia labai erotiškai. Kraujagyslės išsiplečia, suintensyvėja kraujotaka lyties organuose. Negana to, karštis suteikia atsipalaidavimo pojūtį, nuima susikaupusią įtampą.

Idealus variantas – nedidelė suomiška sauna, kur jūs esate visiškai vieni. Ieškant alternatyvų, tiks ir jūsų vonios kambarys. Pasinerkite į karštą vandenį, kvepiantį svaiginančiais citrusinių vaisių aliejais. Prieš tai nepamirškite į vandenį priberti gėlių žiedlapių, uždegti žvakių... Tiesiog bus neįmanoma susilaikyti nuo erotinių žaidimų.

Kam tinka ši idėja? Tiems, kurie atsisakė romantikos ir jaučia, kad erotika iš jų gyvenimo pamažu traukiasi. Taip pat tai puiki išeitis ir toms poroms, kurios meilės žaidimuose jaučiasi kiek neužtikrintai.

Didižioji Britanija: meilės pančiai

Dauguma anglų mėgsta meilės žaidimus, kai partneris surišamas. Galbūt šiuos emocine prasme stiprius išgyvenimus, gebančius padidinti seksualinio malonumo laipsnį, vertėtų nors kartą gyvenime išbandyti ir jums?

Pakanka įsigyti aksominį raištį (tiks ir simpatiški kailiniai antrankiai iš sekso reikmenų parduotuvės), kuriuo surišite rankas bei šilkinį šalikėlį akims užrišti – ir jau galima imtis meilės žaidimų. Nors trumpam tapkite mylimojo fantazijų įkaite. Jeigu niekuo panašiu neteko užsiimti, pradėkite nuo kažko lengvesnio, pavyzdžiui, pažaiskite slėpynes.

Užriškite vienas kitam akis ir ieškokite, o suradę rankomis ir burna apčiuopkite vienas kitą. Pasiduokite fantazijai.

Kam tinka ši idėja? Visiems tiems, kurie įsitikinę, kad nesiimant priemonių, seksas galiausiai virs rutina. Tik nepamirškite, kad tokie ekstremalūs meilės žaidimai pavyksta tik toms poroms, kurias sieja harmonija bei visiškas tarpusavio supratimas ir kitose šeimyninio gyvenimo sferose. Norėdami patirti malonumą, jiedu privalo visiškai pasitikėti vienas kitu ir nuoširdžiai norėti tokių eksperimentų.

Indija: neskubus intymumas

Rytų kultūrose seksas yra veikiau lėtas ir sklandus malonumas, nei vien tik lytinis aktas. Čia neapsiribojama trivialiu įsiskverbimu. Viskas vyksta labai lėtai ir švelniai, bet kokia smulkmena yra reikšminga.

Žvilgsniai, prisilietimai, bučiniai, atsidusimai, gestai... Štai tokioje neskubioje ir šiltoje atmosferoje vyksta intymus partnerių gyvenimas.

Uždekite aromatinę lempą su kvapniosios kanangos ar pačiulių aliejais ir pamažu atskleiskite sau partnerio kūno paslaptis. Juk būtent ilgos ir neskubios glamonės su pauzėmis suteikia mums galimybę iš tiesų pajusti skonį ir pasimėgauti tais pojūčiais, be kurių seksas tampa beskoniu patiekalu.

Ir nebūtina verstis per galvą ieškant kažko neįprasto. Esate įpratusi pirštų galiukais perbėgti per jo erotines zonas? Puiku! Dabar padarykite tą patį, tik lėtai.

Kam tinka ši idėja? Tiems, kurie nuolat skuba ir stengiasi konkuruoti netgi intymiame gyvenime. Tinka ir tiems, kurie jaučiasi netenką seksualinio patrauklumo partnerio akyse, bet vis tiek stengiasi greičiau įveikti tarpinius etapus ir pasiekti orgazmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)