Kokių tik kliūčių nepatiria įsimylėjėliai: vienus gąsdina amžiaus skirtumas, skirtinga socialinė padėtis, kalbos barjeras, kitiems tenka kovoti su aplinkinių nepripažinimu, netgi slėpti santykius. Dar kitus išbando liga, krizės, neištikimybė ar netektys. Visko net nesurašysi. Bet jūs galite! Pasidalinkite savo meilės istorija, kuri įveikė visas kliūtis. Būkite įkvėpimas toms poroms, kurie šiuo metu mano, kad jiems jau viskas prarasta.

Taisyklinga lietuvių kalba surašytas istorijas siųskite adresu gyvenimas@delfi.lt iki gruodžio 15 d. Geriausias istorijas publikuosime. Galite pridėti ir savo nuotrauką.

Dviems geriausių istorijų autoriams padovanosime po amerikiečių kompanijos „Amway“ produktą – „Artistry Intensive Skincare“ serumą su vitaminu C ir hialurono rūgštimi. Ši nauja formulė puikiai papildys jūsų kasdienę odos priežiūrą padėdama kovoti su jos senėjimo požymiais ir efektyviai atkurdama prarastą elastingumą. Produktas ima veikti iškart, lygindamas veido mimikos raukšleles ir tuo pat metu padėdamas išlaikyti odos minkštumą bei suteikdamas odai sveikesnę ir jaunatviškesnę išvaizdą. Prizo vertė 50 Eur.

Artistry
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją