„Kai Vytenis tapo nuolatiniu populiarių televizijos laidų komisijų nariu visi tarsi pamiršo, kad iš tiesų jis yra didis režisierius. Norėčiau pasakyti, kad visi myli Vytenį, bet, deja, negaliu. Nes, pasirodo, kartą, mažu balu televizijos ekrane įvertinęs šokėjų porą, troleibuse pateko į konfliktinę situaciją – nuo piktos žiūrovės vidury baltos dienos gavo skėčiu per nugarą. Ir buvusius ir dabartinius Pauliukaičio darbus sunku išvardinti ir aprėpti, todėl nenuostabu, kad jis visada neturi laiko. Vytenis nesupranta tų, kurie verkšlena ir pasirengę gyvi į žemę sulysti, nes neva jau niekam nebereikalingi. Jis neturi laiko prie pelargonijų stovėti ir dejuoti, kaip blogai. „Jei nori jaustis laimingas, tai ir jauskis“, – čia jo frazė“, – taip režisierių laidoje „Pas Editą“ pristatė jos vedėja Edita Mildažytė.

– Vyteni, esate kažkoks stebuklas tuo požiūriu, kad jūs ir pinigai yra dvi nebūtinai sutampančios istorijos.

– Jeigu turėčiau daug pinigų, nežinau, kaip tada gyvenčiau ir kaip elgčiausi, o kadangi turiu jų tiek, kiek visi, tai ir gyvenu taip, kaip visi ir neturiu jokių problemų.

– Ne, tikrai ne taip, kaip visi, juk gyvenate dvarelyje, įtaisytame naujame Vilniaus rajone. Ir gyvenate tokioje paslaptingoje aplinkoje, kurios niekas nesitiki tai vietai. Ir gyvenate taip, kaip norite, ir ten, kur esate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)