Svajonė apie sėkmingą santuoką

Ruth mergautinė pavardė buvo Brown. Ji gimė imigrantų iš Skandinavijos šeimoje. Mergina lankė mokyklą ir, baigusi 8 klases, įsidarbino telefonų bendrovėje. Vakarais Rūta lankė stenografijos ir mašinraščio kursus.

Ruth nuo vaikystės žinojo, ko nori iš gyvenimo. Ją labiau traukė sėkminga santuoka, o ne karjeros laiptai. Kartu ji svajojo apie turtingą ir pasiturintį vyrą, kuris mylėtų tik ją vieną. Todėl, šiek tiek padirbėjusi telefoniste, devyniolikmetė Ruth Brown įsidarbino sekretore leidinyje „Motor Boating“, skirtame jachtoms ir jachtininkams.

Mergina nepasižymėjo ypatingu grožiu, tačiau buvo miela ir prisistatė iš palankios pusės. Jos pastangos nenuėjo veltui. Praėjus metams po to, kai Rūta susipažino su žurnalo meno redaktoriumi Albertu Snaideriu, pora įformino savo santykius.

Santuoka laiminga nebuvo

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją