Princesė Diana ir princas Charlesas

Apie Dianos Spencer ir princo Charleso santuoką prirašyta tiek daug, jog pakaktų visai bibliotekai. Pora susituokė 1981 metais. Žiniasklaida šią šventę iš karto pakrikštijo šimtmečio vestuvėmis, tačiau naujai iškeptai princesei ši diena reiškė sunkiausio gyvenimo etapo pradžią. Diana žinojo, kad jos sutuoktinis visą gyvenimą mylėjo kitą moterį – Camillą Parker – Bowles, tačiau ir toliau kentė neištikimybę ir puoselėjo laimingos šeimos regimybę.

Duodama interviu Andrew Mortonui, ledi Di prisipažino, kad problemos prasidėjo iškart po santuokos ceremonijos. Ji sirgo bulimija, nekentė savęs ir dėl visko kaltino savo varžovę. Kai kurie šaltiniai skelbia, kad Charleso žmona netgi bandė persipjauti venas, tačiau, laimei, viskas baigėsi gerai.

Astrologė Penny Thornton, su kuria Velso princesė ėmė konsultuotis 1986 m., papasakojo, kad princas Charlesas 1981-aisiais prieš judviejų didžiąją dieną pasakė jos nemylintis“, mat „nenorėjo, jog ji į santuokinį gyvenimą leistųsi besiremdama klaidingomis prielaidomis“. Tačiau suvokimas, kad būsimasis vyras jos nemyli, princesę Dianą taip sugniuždė, kad ji nebenorėjo vestuvių, teigia P. Thornton.

Netrukus Diana, negaudama deramo dėmesio iš savo sutuoktinio, pradėjo ieškoti vyriškos draugijos savo aplinkoje. Tuo pat metu princas Charlesas nustojo slėpti santykius su savo meiluže ir net išvyko su ja į bendrą kelionę. Tai papiktino karalienę Elžbietą II, kuri paprašė Dianos ir Charleso įteisinti skyrybas.

Princesė Haya ir šeichas Mohammedas bin Rashidas Al Maktoumas

2019 metais pasirodė pranešimai, kad viena iš Dubajaus šeicho Mohammedo bin Rashido Al Maktoumo žmonų, princesė Haya pabėgo nuo savo vyro ir paprašė prieglobsčio Jungtinėje Karalystėje. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją