Šį verslą dažnai kontroliuoja organizuotos grupuotės, o moterys bijo liudyti prieš savo skriaudėjus, bijodamos keršto. Įdomu tai, kad didžioji dauguma Vokietijos seniausios profesijos atstovių yra kilusios iš Rytų Europos, Bulgarijos, Rumunijos. Vienu metu į Vokietiją užsidirbti buvo vežamos moterys iš Nigerijos kaip pabėgėlės, kurias apmokydavo vietinės „madam“. Nors dauguma Vokietijos prostitučių yra moterys, tačiau šiuo verslu užsiima ir vyrai bei translyčiai asmenys.

Vokietija į prostituciją žiūri labai liberaliai. Nenuostabu, kad vienoje seniausių ir gražiausių pasaulio šalių klesti ir gyvuoja seniausia pasaulyje profesija. Tiesą sakant, prostitucija Vokietijoje buvo legali arba toleruojama per visą istoriją. Pirmą kartą prostitucija Vokietijoje paminėta vėlyvaisiais viduramžiais. Hamburge viešnamis veikė jau 1292 m., Berlyne – 1410 m., o Miunchene – 1431 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)