Anot stereotipų, italų motinos ir močiutės, rūpestingos ir mylinčios moterys, visuomet rūpinasi, kad jų atžalos būtų skaniai pamaitintos ir palepintos. Tačiau Leonarda Cianciulli akivaizdžiai buvo drėbta iš kitokio molio. Žinoma, ji dievino savo vaikus, bet kai 1939 metais sužinojo, kad jos vyriausias ir mylimiausias sūnus bus paimtas į kariuomenę, ji nusprendė, kad norint jį išgelbėti, reikia... žmonių aukų.

1939 – 1940 metais ši keista moteriškė anapus pasiuntė tris niekuo dėtas moteris. Jos schema visais atvejais buvo vienoda: Leonarda pasikviesdavo į savo namus vienišas kaimynes, apsvaigindavo jas vynu su narkotinėmis medžiagomis, o paskui nužudydavo kirviu. Lavonus ji sukapodavo dalimis, apdorodavo natrio hidroksidu (kaustine soda), o tuomet iš likučių virdavo muilą. Savo aukų kraują ji panaudodavo keksiukams, kuriais vaišindavo šeimą ir kaimynus. Už šias žmogžudystes L. Cianciulli gavo 30 metų kalėjimo ir trejus metus turėjo praleisti nusikaltėlių psichiatrinėje ligoninėje.

Kuriuo savo tragiško gyvenimo, kupino prietarų ir mistikos, momentu ši nelaiminga moteris išprotėjo, neaišku, tačiau ji visiems laikams įėjo į Italijos kriminalinę istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)