Adelaidėje (Pietų Australija) gimęs daugiau nei dviejų metrų ūgio ir tvirto kūno sudėjimo Regas Spiersas buvo vienu iš pirmaujančių ieties metikų Australijoje. 1960-ųjų viduryje lengvaatletis iš gimtosios Adelaidės Australijoje išvyko į Londoną atsigauti po sportinės traumos. Jam tai buvo labai svarbi kelionė, nes Regas planavo dalyvauti 64-osiose olimpinėse žaidynėse Tokijuje. Tačiau netrukus tapo aišku, kad iki to laiko jis nespės atsigauti ir vyras tiesiog nusprendė grįžti namo į Australiją.

Deja, sportininkui pritrūko pinigų ir, norėdamas užsidirbti pinigų lėktuvo bilietui, jis įsidarbino Londono oro uoste. Pinigų iki tikslo jau mažai trūko, bet netikėtai jam pavogė piniginę, kurioje buvo visos santaupos ir dokumentai. Regas buvo apimtas nevilties, nes artėjo Adelaidėje jo laukusios dukters gimtadienis. Ir tada jo galvoje šovė beprotiška mintis.

„Oro uoste dirbau krovinių skyriuje, todėl žinojau apie šią paslaugą – prekių siuntimą, kai už jį sumokama grynaisiais pristatymo metu. Nuolat mačiau, kaip tokiu būdu vežami narveliuose laikomi gyvūnai. Tada ir pagalvojau, kodėl man nepabandžius šio būdo?“, – pasakojo R. Spiersas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją