Vaikinas pastaruoju metu neperka naujų drabužių, batų ir kitų panašių dalykų, nes tam tiesiog pritrūksta laiko – juk išsirinkti patinkantį daiktą užtrunka.

„Aš nemėgstu parduotuvėje griebti bet ką. Kas dėl drabužių – man patinka išsirinkti tokį, kurį vilkėsiu tol, kol iš jo nieko neliks. Aš prisirišu prie gero daikto, kuris atitinka mane. Būna taip, kad apeinu visas Vilniaus parduotuves ir nusiperku vos porą daiktų. Tokios paieškos užima tikrai daug laiko, tad dažnai to sau leisti negaliu“, – nuotaikingai kalbėjo muzikantas.

Jurgis neslepia, kad vienu gyvenimo periodu jis daug dirbo ir gaudavo nemažus honorarus. Tuomet pietaudavo restorane ir leisdavo pinigus kitiems brangiems malonumams, tačiau vieną dieną pagalvojo, kam jam to reikia – juk už tuos pačius pinigus galima nuveikti daug naudingesnių dalykų.
J. Brūzga teigia, kad taupyti jis nelabai moka, tačiau dalį gruodį uždirbtų pinigų investuos į muzikos studiją.

„Aš nemoku ilgai laikyti pinigų. Kai tik jų gaunu, man reikia iškart juos kažkur dėti, nes kitą dieną galiu apsidairyti ir suprasti, kad jų nebėra“, – juokėsi Jurgis.

Vaikinas mano, kad moterų ir vyrų poreikiai yra panašūs, tiesiog vyrai nesitenkina smulkmenomis.

„Jiems reikia automobilio, namo, jachtos ar kitų solidžių dalykų. O moteris gali pirkti nors ir kiekvieną dieną po tris niekučius, pavyzdžiui, auskariukus ar pakabukus. Taip ir atsiranda pusiausvyra: vyras kas pusę metų nusiperka brangesnį daiktą, o moteris kiekvieną dieną leidžia pinigus smulkmenoms“, – savo nuomonę dėstė muzikantas.