Nei šlovė, nei turtai negalėjo jiems padėti

Viena svarbiausių Nostradamo prognozių: „Daugiau nei 500 metų nesugebės to suprasti“. Taigi, nors ir sunkiai interpretuojamą ketureilių eilėraščių knygą, tačiau, anot tyrinėtojų, prancūzų astrologas išpranašavo daugybę pražūtingų pasaulio įvykių, rašo manchestereveningnews.co.uk .

Be to, viename iš jo ketureilių buvo užkoduota ir tiksli britų monarchės Elizabeth II mirties data.

Taip pat tiksli princesės Dianos palaidojimo vieta, bokštų dvynių katastrofa, marksizmo iškilimas Kinijoje ir taip toliau. Ar Nostradamas tikrai numatė ateitį? Kas buvo prancūzų pranašas ir kaip tyrinėtojai paaiškina jo pranašystes? – rašoma 2015 metais pakartotinai išleistoje Mario Readingo knygos „Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future“, („Nostradamas: ateities pranašystės“) pratarmėje.

Anot britų laikraščio „The Sunday Times“, Readingo knygos pardavimai smarkiai išaugo po karalienės Elizabeth II mirties. Vien rugsėjo 17 d. buvo parduota daugiau nei 8000 knygos egzempliorių, palyginti, su tik penkiais egzemplioriais likus savaitei iki jos mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)