Išdavė keisti pilvo skausmai
Zahros Aboutalib istorija buvo parodyta per Didžiosios Britanijos dokumentinių filmų ciklą „Extraordinary People“ („Išskirtiniai žmonės“), kuriame pasakojama apie retų sveikatos sutrikimų ar neįprastų gebėjimų turinčius žmones.
Sukrečianti Zahros istorija prasidėjo 2001 metais, kai ją, sulaukusią 75 metų, Maroko sostinėje Rabate pradėjo kamuoti ūmūs pilvo skausmai.
Skausmo iškankinta Zahra su nenatūraliai išsipūtusiu pilvu buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Gydytojai įtarė, kad jai gali būti kiaušidžių auglys, tačiau ultragarso tyrimas parodė tik keistą darinį, kurio jie negalėjo identifikuoti.
Norėdami sužinoti daugiau, medikai nusiuntė Zahrą tolesniems tyrimams. Jų rezultatai šokiravo gydytojus: 75 metų moters pilve tūnojo kūdikis, o dar labiau pribloškė tai, kad jis buvo pradėtas prieš 46 metus.
Pabėgo iš gimdymo
1955 metais Zahra buvo laimingai ištekėjusi jauna moteris, besilaukusi pirmagimio. Tuo metu 26 metų moteris tvirtino, kad labai džiaugiasi, jog turės vaiką, nors ją kamavo skausmai ir kraujavimas. „Kūdikis jau nori ateiti“, – kartojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją