Visiškai ne, nes mes stengiamės kuo dažniau būti kartu. Kartais į užsienį ji važiuoja su manimi. Daug laiko bendraujame vakare po darbo. Be to, juk gyvendamas su žmogumi visą laiką jį stebi ir visada pagalvoji, kaip jis jaučiasi, ar jam nieko netrūksta. Kai atsiranda problemos užuomazga, mes apie tai daug kalbamės ir ją sprendžiame. Visada atrandame laiko vienas kitam. Būna dienų, kai viską atidedam į šalį ir nuo ryto iki vakaro būname dviese. Per visą mūsų buvimo kartu laiką mes patyrėme daug tokių išsiskyrimų. Nebūna namų be dūmų, ir mums buvo visko.

- Erika dalyvavo šokių projekte, turėjo simpatišką partnerį. Ar niekada Jūsų negraužė pavydo kirminas, ar neruseno nerimo kibirkštėlė, kad pramogų pasaulis ir aplink Eriką besisukiojantys žavūs vyrai gali ją pasiglemžti iš Jūsų glėbio?

Čia man irgi buvo geras išbandymas. Bet aš ja pasitikiu ir niekada nedvejojau. Negraužė manęs joks sliekas. Televizija dažnai viską rodo labai hiperbolizuotai. Bet pripažinsiu, žingsnis į pramogų pasaulį kėlė įtampą, aplink buvo visokių pagundų.

– Ar buvo pagundų flirtuoti, gal net užmegzti romaną su šalia besisukančiomis moterimis?

Apie tai niekada negalvojau. Jeigu ir būdavo specialiai gundoma, tai mane kaip tik atgrasindavo. O flirto visur yra. Ir aš flirtuoju, ir mano žmona. Tai tik pramoga, humoras, nė vienas nuo to nėra apsaugotas. Bet jeigu tarp dviejų žmonių egzistuoja tvirtas ryšys, nuoširdūs, tikri jausmai, tuomet niekas jų negali išskirti.

- Jūsų gyvenimo būdas yra labai įtemptas, aktyvus. Tas nuolatinis bėgimas ir negalėjimas sustoti dažnai pakiša koją sveikatai. Ar Jūs nebuvote susidūręs su sveikatos sutrikimais dėl nuovargio, išsekimo?

Visos rimtos žvaigždės žino, kaip reikia atsipalaiduoti, pailsėti. Ir jeigu tu ilgą laiką save „gręši“, tai vieną dieną jau nebepaeisi, gali prireikti net psichologo pagalbos. Man svarbiausias poilsio būdas yra miegas. Jeigu žinau, kad po keletos dienų manęs laukia koncertas, aš atsisakysiu kitų pobūvių ir keliausiu namo pailsėti, išsimiegoti. Miegas – visų mano jėgų pagrindas.

- Laisvalaikis yra neatsiejama žmogaus gyvenimo dalis. Sakykite, kaip Jūs leidžiate laisvalaikį?

Jeigu tik turim daugiau laisvo laiko, tai pailsėti nuo žmonių akių su Erika išvykstam į užsienį, pas draugus. Žmonės svetur yra laisvesni, labiau atsipalaidavę negu lietuviai. Dar praeitą savaitę su žmona turėjome atostogas ir keliavome po Romą, Tunisą, aplankėme Barseloną. Atostogas dažnai suderinu su darbu ir kai reikia išvykti į komandiruotę užsienyje, būtinai liekame ten dar bent savaitę pailsėti. Labiausiai atostogauti patinka egzotiškose šalyse, kur laukinė gamta, kurią žmogaus ranka yra mažai palietusi. Šiais metais buvome Afrikoje. Ten tikrai kitas pasaulis. Ten žmonės patiria skurdą ir kai grįžome į Lietuvą, jautėmės labai laimingi.

– Neįmanoma nepastebėti nuo Jūsų kūno nukritusių kilogramų. Kaip tirpdėte svorį?

Nesilaikiau jokių dietų. Man reikia daug energijos, todėl kaip tik save stiprinu valgydamas. Ypač neatsisakau mėsos. Įsiklausau į organizmo norus. Atsisakiau pieno produktų, nes nėra poreikio jiems. Kasdien sukuosi tarytum pelė rate, todėl galiu sakyti, kad tai mano sportas. Scena išdegina daug kalorijų, kartais nuo jos nulipu visas šlapias. Tai geriau už bet kokį fitnesą. Be to, kaltas įtemptas laikotarpis. Paskutiniu metu turiu daug koncertų Europoje. Ne paslaptis, kad viešumas reikalauja atrodyti estetiškai, todėl šis faktas irgi priverčia pasitempti.

- Sakoma, kad krentant svoriui, keičiasi ir balsas. Ar tai tiesa?

Iš dalies. Kai nukrenta svoris, apatinėje pilvo dalyje nelieka masės, kuri prilaiko kvėpavimą ilgesnėms natoms, tai savaime išnykusius riebalus reikia keisti raumenimis. Todėl rytais stengiuosi daryti atsilenkimus. Bet darbas scenoje yra geras sportas. Geresnis nei bet kokioje sporto salėje.

- Esate talentingas dainininkas, operos solistas. Kodėl nusprendėte savo gebėjimus atskleisti būtent realybės šou kelyje, o ne kokiais nors kitais būdais?

Mano draugai sugalvojo pajuokauti ir užpildė už mane dalyvio anketą. Vieną dieną man paskambino šou organizatoriai ir pakvietė į atranką. Buvau nustebęs ir atsakiau, kad aš nedalyvauju jokiame projekte, nes tuo metu maniau, kad tai ne mano vieta. Aš visą laiką sakiau, kad estrados nedainuosiu, bet kai planuoji, Dievulis juokiasi.

Organizatoriai neatlyžo ir įkalbėjo atvažiuoti bent jau į atranką. Po perklausos mane atrinko dalyvauti. Projekte turbūt sunkiausia buvo atsispirti galimybei dainuoti lengvą muziką ir už tai gauti didelius pinigus. Aš nenorėjau greitai iškilti ir tuoj pat užgesti. Buvo sunku išlaikyti save kaip žmogų. Nenorėjau nieko apvilti. O paslysti buvo labai lengva. Ėjau ten nugalėti, o ne tik dalyvauti.