Aktorės gyvenimą aktyviai stebi gerbėjai

Holivudo aktorė Mila Kunis buvo viena pirmųjų Holivudo įžymybių, inicijavusių lėšų rinkimą Ukrainos žmonėms, kai rusų agresoriai pradėjo plataus masto karą šioje šalyje. Kartu su vyru Ashtonu Kutcheriu aktorė atidarė sąskaitą „GoFundMe“ platformoje, kur pora iš pradžių pervedė 3 mln. JAV dolerių savo asmeninių lėšų, o paskui paragino pasekti jų pavyzdžiu ir kitus.

Holivudo žvaigždės iniciatyvą galima drąsiai laikyti sėkminga, nes bendra aukų suma viršijo 37 mln. JAV dolerių, rašo „Harper‘s Bazaar“.

„Pagalba kitiems turėtų būti mūsų įprasta veikla“, – rašoma Mila Kunis pranešime žiniasklaidai. Už surinktas lėšas buvo nupirkta humanitarinė pagalba, kuri pristatyta pelno nesiekiančių Ukrainos organizacijų adresais. Tais pačiais pinigais buvo atsiskaitoma ir už „Airbnb“ platformoje siūlomus būstus, kuriais pabėgėliai galėjo naudotis nemokamai.

Mila Kunis yra populiari amerikiečių aktorė, turinti ukrainietiškų šaknų. Būdama 32 metų ji tapo daugelio Holivudo apdovanojimų laureate. Tačiau ne visi žino, kad norėdama gauti pirmąjį vaidmenį, Mila pamelavo režisieriui, pasakiusi, kad jai 18 metų, nors iš tikrųjų tada jai nebuvo nė 15 - kos... Ko nepadarysi dėl trokštamo vaidmens!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją