Gali išpildyti bet kurią savo užgaidą

Niekas neabejoja, kad amerikiečių pramogų verslo žvaigždė, dainininkė, prodiuserė, aktorė, dainų autorė ir filantropė Mariah Carey turi visus laimės ingredientus: daugybę gerbėjų, sūnų ir dukrą, įspūdingą banko sąskaitą, kurios dėka gali išpildyti bet kurią savo užgaidą. Gerbėjai ją vadina muzikos diva, popscenos legenda. Tačiau Mariah neslepia, kad kelias į šlovę jai nebuvo lengvas. Nepaisant to, talento ir valios pakako, kad sužibėtų tarp pasaulinių megažvaigždžių.

„Na, kokia aš diva? Daug kas nežino, ką turėjau išgyventi, jog galėčiau pasimėgauti bent trumpomis laimės akimirkomis. Mano mama – diva klasikine prasme, nes ji – operos dainininkė. Kai mane taip vadina, tik gūžteliu pečiais: „Jūs nematėte tikros divos, nes jums nereikėjo augti su mano mama“, – 2017 metais interviu leidiniui „Paper Magazine“ sakė garsenybė, pridūrusi, kad nemoka pralaimėti, o kartais elgiasi arogantiškai.

Mariah gimė 1969 metais kovo 27d. Hantingtone, Niujorke inžinieriaus Alfredo Roy‘o Carey‘o ir operos dainininkės Patricios Hickey šeimoje. Mariah tėvas – afrikiečių kilmės venesuelietis, o motina trečios kartos airė amerikietė. Mariah – trečias, jauniausias vaikas šeimoje. Tėvai suteikė dukrai vardą pagal dainos pavadinimą „They Call the Wind Maria“ iš Brodvėjaus miuziklo „California Gold“, rašo hollywoodlife.com. Ten pat publikuojamos ir Mariah tėvų nuotraukos. Iš išvaizdos jis labiau primena benamį, gyvenantį po tiltu. O motina – didinga, lyg aukštuomenės dama. Todėl visiškai nesuprantama, kuo jis patraukė jos akį.

Kaip ten bebūtų, bet tėvų santuoka truko neilgai – 1973 metais vyras paliko žmoną ir tris mažamečius vaikus. Po to Mariah ilgus metus nepalaikė ryšių su savo tėvu.

Po skyrybų motina buvo priversta plūktis keliuose darbuose, kad sudurtų galą su galu. Vyresnieji Mariah brolis ir sesuo anksti pradėjo dirbti, todėl jauniausia dukra dažnai būdavo viena rašo biography.com.

Vaikystės vienatvė turėjo įtakos ir būsimos įžymybės charakteriui. Kai Mariah dar mokėsi pradinėje mokykloje, daugelis pastebėjo, kad mergaitė domisi literatūra ir muzika, o būdama paauglė ji jau pradėjo rašyti poeziją. Neretai praleisdavo pamokas mokykloje, neparuošdavo namų darbų, nes užsidarydavo kambaryje ir kurdavo. Klasės draugai ją pravardžiavo „Mirage“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)