Kai Lesia pajuto pirmuosius sąrėmius, jie su vyru išvyko į Bay Area akušerijos centrą Teksase. Tačiau pakeliui moteris pajuto, kad į ligoninę jie nuvykti taip ir nesuspės – berniukas gimė pakeliui, mašinai lekiant greitkeliu. Visą šį įvykį Jonathanas nufilmavo.

„Vienintelė priežastis, kodėl aš nesustojau, buvo baimė, kad jei kažkas būtų negerai, kad būtume ligoninėje kuo greičiau“, – sakė Jonathanas. Jo žmona Lesia priduria: „Aš tikriausiai elgiausi neatsakingai, kad neleidau jam sustoti, bet aš tikrai nenorėjau gimdyti automobilyje. Bijojau. Aš nežinojau, ar vaikui viskas bus gerai, ar jis kvėpuos“.

Moteris pasakojo, kad kai gimdė pirmus du vaikus, visą laiką atvykdavo į ligoninę per anksti, todėl šį kartą nusprendė neskubėti.

Kai jauna šeima atvyko į ligoninę su ką tik gimusiu sūnumi ant rankų, medikai buvo nustebę, kad moteriai pavyko pagimdyti automobilyje. Tačiau mažylis gimė visiškai sveikas. Jis – jau trečioji Pettijohnų atžala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)