Kitapus įlankos nuo Kalifornijos San Diego miesto, šalia balto smėlio paplūdimio įsikūrusį viešbutį „Del Coronado“ galima laikyti nuostabiu didybės ir klestėjimo pavyzdžiu. Milžiniškas baltas pastatas su daugybe verandų, langų ir balkonų, kurio kampe stūkso platus ir smailėjantis bokštas, galėtų įsiterpti kažkur tarp Kubricko „Overlook“ viešbučio ir Hogvartso.

Tačiau kuo senesnis viešbutis, tuo ilgesnė jo istorija, ir tuo didesnė tikimybė, kad jame sutiksite vaiduoklių. Daugelis drąsių keliautojų sąmoningai renkasi vaiduokliais garsėjančius viešbučius, kad patirtų paranormalių potyrių.

Šiame viešbutyje yra gyvenę karališkųjų šeimų atstovai ir tokios įžymybės kaip Marilyn Monroe. Tačiau kas vaidenasi šiame viešbutyje ir kodėl „daili nepažįstamoji“ persekioja didingą statinį?

Kas buvo ta daili nepažįstamoji?

Kate Morgan vaidenasi „Coronado“ 3327-ajame kambaryje. Daugiau nei prieš 90 metų šiame viešbutyje mirusi Kate vis dar pasirodo kai kuriems svečiams. Taip pat teigiama, kad viešbutyje jaučiamas jos buvimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją