Tėvas atidžiai stebėjo sūnaus darbus kine

Devintojo dešimtmečio pradžioje Kevinas Costneris pradėjo filmuotis ir per gana trumpą laiką tapo populiariu kino aktoriumi. O devintojo dešimtmečio pabaigoje jis jau mėgavosi pasaulinės žvaigždės šlove. Jo darbus seka daugybė pasaulio kino gerbėjų. 2024 metais sausio 18 dieną garsenybei suėjo 69 metai. Tačiau jis atrodo gerokai jaunesnis pagal savo amžių, todėl daugelis gerbėjų mano, kad į jo biografiją įsivėlė apmaudi klaida.

185 cm ūgio tvirto stoto vyrui jaunatviškumą padeda išlaikyti ir sportas, kuris užima svarbią vietą jo gyvenime. Kevinas aktyviai žaidė beisbolą ir net planavo savo gyvenimą susieti su šia sporto šaka. Nors dabar aktorius taip aktyviai ir nebesportuoja, bet vis tiek kiekvieną dieną atlieka pratimų kompleksą, kurį užbaigia kontrastiniu dušu. Vyras nerūko ir nevartoja alkoholio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją