„Aišku, tai yra milžiniška privilegija. Ir aš sakau: Dieve, jei tik galiu kažkuo prisidėti, pasitarnauti, tai aš čia“, - pasakojo R. Jucevičius.
 
Artimųjų reakcijos buvo įdomios, pripažino pašnekovas. Jis prisiminė, kad draugai jie apšaukė, sakė, jog įsitraukė į kažkokius keistus dalykus.
 
„Bet kas įdomiausia, tada tavo prioritetai pasikeičia. Ir jeigu kitam žmogui dar šiai dienai nerūpi, nėra apreikšta, galbūt Viešpats neprabilo į jo gyvenimą, tarsi su juo nebėra nieko bendro. Keista labai, bet kažkas tokio įvyksta“, - tikino R. Jucevičius.
 
„Tikiu, kad kiekvienas žmogus savyje turi tą Dievo dalelę ir jis supranta, kas yra tikra, kas yra teisinga, o kas yra negerai. Bet kai ateina dangiškasis paraginimas, tu jau nebegali būti sudėjęs rankų, tau iš tikrųjų norisi viską papasakoti vaikams, todėl ir atsirado mūsų vizijai, kad vaikai užaugtų dori.“
 
„Tai norisi papasakoti paaugliams, jaunimui, todėl atsirado šiuolaikinės krikščioniškos muzikos festivalis „Sielos“, garso įrašų studija. Mums norisi įrašyti Dievo vaikų, krikščionių iš įvairių konfesijų, ne tik šlovinimo giesmes, bet ir jų patirtį“, - savo veiklas pristatė pašnekovas.

Visą laidos įrašą galite išgirsti čia.