Tada ir kilo mintis išbandyti save scenoje

Praėjusio šimtmečio 80-90-aisiais pasaulio ekranuose pasirodžius talentingam ir charizmatiškam ispanui Antonio Banderasui, atėjo laikas naujam filmo herojui – kiek nesiskutusiam ir brutaliam, tačiau be galo ryžtingam ir patikimam. Būtent nuo to laiko mačo vyrai pavergė moterų žiūrovių širdis. Tiesa, pats aktorius, nepaisydamas amžino moterų širdžių užkariautojo įvaizdžio, ilgą laiką išlaikė nepriekaištingo šeimos vyro reputaciją. „Aš nesu meilužis, aš esu vyras ir šeimos žmogus. Aš niekada nebuvau Kazanova“, – tvirtino Antonio. Kad ir kaip būtų, 63 metų Banderasas jau seniai įgijo vienišiaus statusą, nors ir nėra vienas. Ta moteris jau ne vienerius metus kaitina degančio ispano širdį, bet jis neveda jos prie altoriaus...

Kad ir kiek meilės romanų būtų priskiriama Banderasui, ugningojo ispano gyvenime buvo trys svarbiausios moterys.

José Antonio Domínguezas Banderasas gimė 1960 metais rugpjūčio 10 d. Andalūzijoje, Malagos provincijos sostinėje, policijos pareigūno José Domínguezo Prieto Banderaso ir mokytojos Annos Banderas Galleg šeimoje. Šeimoje buvo dar vienas vaikas – jauniausias sūnus Francisco Javieras.

Būsimasis aktorius ne itin mėgo mokytis ir visą savo laisvalaikį skyrė futbolui. Jis svajojo tapti profesionaliu žaidėju, tačiau susilaužius koją privertė susimąstyti apie kitus ateities variantus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją