J. Jurkutė tapo trečiąja Lietuvos įžymybe, kuri pateko ant “Cosmopolitan” viršelio: Jurgitos nuotrauka puošia kovo žurnalo numerį. Prieš ją tarptautinio žurnalo fotografams pozavo tik dainininkės Rūta Ščiogolevaitė ir Karina Krysko — 2006 ir 2007 metų pagrindinio apdovanojimo “Jauna Žavi Veikli” laureatės.

Į vienuolika JŽV nominacijų buvo pasiūlytos 183 Lietuvos moterys. Kandidates siūlė ir laimėtojas rinko ne speciali komisija ar žurnalo redakcija, o skaitytojos.

Apdovanojimų “Jauna Žavi Veikli 2008” laimėtojos:

„Jauna, Žavi, Veikli 2008“ — Jurgita Jurkutė (pretendavo Aistė Paškevičiūtė, Aistė Pilvelytė, Asta Valentaitė-Pinkevičienė, Gražina Sviderskytė, Živilė Vaškytė).

JŽV metų atradimas — Vaida Genytė (pretendavo ir Berneen Čereška, Aistė Paškevičiūtė, Edita Ūžaitė, Živilė Vaškytė)

JŽV metų dainininkė — Asmik Grigorian (pretendavo ir Evelina Anusauskaitė, Erica Jennings, Aistė Pilvelytė, Jurga Šeduikytė)

JŽV metų aktorė — Jurgita Jurkutė (pretendavo ir Žemyna Ašmontaitė, Inga Norkutė, Edita Ūžaitė, Aldona Vilutytė)

JŽV metų šokėja — Karina Krysko (pretendavo ir Živilė Baikštytė, Edita Daniūtė, Kristina Navickaitė – Tina)

JŽV metų sportininkė — Gintarė Volungevičiūtė (pretendavo ir Živilė Balčiūnaitė, Daina Gudzinevičiūtė, Rūta Paškauskienė, Austra Skujytė)

JŽV metų mados dizainerė — Indra Dovydėnaitė (pretendavo ir Kristina Kruopienytė, Agnė Kuzmickaitė, Ramunė Piekautaitė)

JŽV metų TV veidas — Živilė Vaškytė (pretendavo ir Berneen Čereška, Violeta Repčenkaitė-Blėdienė, Aistė Paškevičiūtė, Goda Sabutytė)

JŽV metų rašytoja — Jurga Šeduikytė (pretendavo ir Laura Sintija Černiauskaitė, Aistė Ptakauskė, Renata Šerelytė, Daiva Vaitkevičiūtė)

JŽV metų žurnalistė — Rūta Mikelkevičiūtė (pretendavo ir Asta Dudurytė, Kristina Kučinskaitė, Gražina Sviderskytė, Živilė Vaškytė)

JŽV metų verslininkė — Renata Mikailionytė (pretendavo Inga Budrienė, Izolda Gudelis, Rasa Martens, Asta Valentaitė-Pinkevičienė)

Apdovanojimų vakarą publikos aplodismentai buvo skirti ir aktoriui Mariui Jampolskiui — jam atiteko titulas „Jaunas Žavus Veiklus 2008“. Pernai šis titulas teko dainininkui Deiviui.

Akimirkos iš apdovanojimų vakaro

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją