Apie 7.30 Bethany plūduriavo ant banglentės, į vandenį nuleidusi kairę ranką - ji ir tapo netikėtai atplaukusio didžiulio tigrinio ryklio grobiu. Jis nukando Bethany ranką vos žemiau peties - šie keli centimetrai galėjo būti lemtingi.

Užpulta B. Hamilton nesupanikavo ir galbūt taip apsisaugojo nuo paskendimo. Ji likusia ranka nusiyrė iki savo draugų, o pakeliui dar šaukdama įspėjo kitus banglentininkus bei plaukikus, kad netoliese yra ryklys. Per nelaimę mergina neteko beveik 60 proc. kraujo.

Ranką užspaudę banglentei prilaikti skirta virve, Bethany giminaičiai ją nugabeno į ligoninę. Tądien mergaitės tėvui turėjo būti atlikta kelio operacija, tačiau vietą operacinėję užėmė jo dukra.

Daugelis B. Hamilton draugų ir šeimos narių teigė, kad mergaitei nuo mažens "būdinga tyli jėga", esą dėl šio atsitikimo ji niekada neverkė. Net gydytojai buvo nustebinti jos tvirtumo.

Praėjus mažiau nei mėnesiui nuo incidento, Bethany grįžo į jūrą - plaukimas banglente iki šiol yra bene didžiausia jos aistra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją