Laidoje „Kaip“ Ieva atvirai dalijosi, kad šiai dienai ji jaučiasi puikiai, gyvena pagal savo taisykles ir savo misiją kuri, žinoma, laikui bėgant gali ir keistis. Tačiau verslininkė to nevadina nušvitimu.

„Nevartokime čia to žodžio. Tai ne nušvitimas, o tiesiog meilė sau, gyvenimas sau. Galbūt tu sustoji ir supranti, kad tas darbas, kurį dvidešimt metų dirbai kitam žmogui, neduoda jokios kitos pridėtinės vertės, tik mėnesinį atlyginimą. O kur tas džiaugsmas, laimė, kurį patiri viduje?“ – klausia Ieva Mackevičienė.

Pasak nuomonės formuotojos, svarbu surasti ir suprasti pačius save – nevertinti savęs per kažkieno kito sukurtas taisykles, o sustoti ir pasimėgauti savo darbo rezultatais, akimirka.
„Smagu, kai kažkas pagiria, bet svarbiausias dalykas – pačiam patikėti, kad kažką padarei gerai, ir pačiam save pagirti. Neseniai kalbėdama su vyru sakiau: maldauju, prisiminkime kiekvieną dieną, kad turime sustoti, pasidžiaugti šia diena, tuo, kur dabar esame,“ – dalijasi Ieva.

Šiandien viena iš didžiausią auditoriją turinti nuomonės formuotoja prisimena pirmuosius reklamos užsakymus. Pasak Ievos, dabartinė situacija socialinių tinklų rinkodaroje – kardinaliai pasikeitusi: prekiniai ženklai turi didelį nuomonės formuotojų pasirinkimą, įvairovę. Taip pat gerokai pakilusi ir turinio kūrėjų darbo kokybės kartelė.

Norintiems sėkmingai tvarkyti savo socialinių tinklų paskyras, Ieva pataria orientuotis į patį turinį –– tai, ką žinote, turite, kokį ekspertiškumą, informaciją galite perteikti auditorijai. Nereikia bandyti sumenkinti kitų, o komunikuoti per savo individualumą, kūrybiškumą, kokybę.

Paklausta, ar tai yra tas darbas, apie kurį ji svajoja, Ieva Mackevičienė atvira: būna visokių etapų, kai ateina mintys „nieko nemoku daryti“, „niekas nesiseka, viskas vyksta ne pagal planus“.

„Tada pasakau sau: ne veltui pas tave atėjo viešumas, vedei laidas, projektus. Visa tai ateina ne kiekvienam, visa tai ateina su misija. Esu stipriai paėjusi su savo pažinimu ir supratau, per kokią prizmę galiu išnaudoti žinomumą, socialinius tinklus. Šiandien mano misija – padėti žmonėms su visa ta informacija, kuria dalinuosi socialiniuose tinkluose – apie mentalinę, fizinę sveikatą, pasidalyti reikalingais kontaktais,“ – teigia I. Mackevičienė.

Apie verslo valdymą, socialinius tinklus, kelionę į savęs pažinimą ir vidinę ramybės būseną Ieva pasidalijo laidoje „Kaip“. Daugiau – Delfi video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją