Paviešintoje nuotraukoje moteris maitina ne tik svetimą vaiką, bet ir savo.

Misūrio valstijoje (JAV) gyvenanti Rebecca Wanosik įkėlė nuotrauką, kurioje ji padeda kitai motinai, kol šiai buvo atliekama operacija.

Pastarosios kūdikis buvo maitinamas tik krūtimi ir atsisakė buteliuko.

„Praėjusį penktadienį aš gaminau tortą, kai netikėtai gavau žinutę iš draugo, klausiančio, ar galėčiau pamaitinti nepažįstamosios kūdikį. Ar dar reikia šito klausti?“, feisbuke rašė R. Wanosik.

„Kūdikio mamai buvo atliekama operacija, o mažylis visada buvo maitinamas tik krūtimi ir buteliuko atsisakė“, pridėjo moteris.

R. Wanosik pasakojo, kad kūdikis atrodė alkanas ir išsekęs, tad ji „padarė viską, ką tikėčiausi, kad kiekvienas žmogus padarytų dėl mano vaiko nevilties metu“.

Nuotrauka susilaukė įvairių žmonių reakcijų. Kai kurie rašė, kad nuotrauka, kurioje du maitinami kūdikiai yra susikibę rankytėmis, yra tiesiog „nuostabi“, tuo tarpu kiti patarė moteriai „prisidengti“.

Feisbukas pristabdė moters anketos veikimą po to, kai gavo pranešimus apie pažeistus socialinio tinklo bendruomenės standartus, tačiau dabar jau atnaujino anketą, nuotraukos taip pat yra likusios.

Feisbuko atstovas dienraščiui „The Independent“ sakė: „Maitinimo krūtimi nuotraukos yra leidžiamos feisbuke. Mes sutinkame, kad tai yra natūralus dalykas ir žinome, kad mamoms yra svarbu pasidalinti savo patirtimi su kitais feisbuko tinkle.

Anketa buvo apribota dėl įvykusios klaidos ir šiuo metu ji vėl aktyvi. Mūsų komanda per savaitę gauna milijonus pranešimų ir retkarčiais mes padarome klaidų, kaip kad ir nutiko šį kartą. Atsiprašome dėl sukeltų nepatogumų.“