Pravartu pasiimti pirmosios pagalbos vaistinėlę ir vandens

Nors beveik visi esame susidūrę su artimųjų, draugų ar tiesiog pažįstamų žmonių laidotuvėmis, mažai kas žino ritualinės sferos pusę iš vidaus. Ne todėl, kad jos darbuotojai ką nors kruopščiai slėptų, o todėl, kad patys žmonės stengiasi to nežinoti.

Andrejus nusprendė pažvelgti už gedulo širmos – įsidarbino duobkasiu viename iš Simferopolio ritualinių paslaugų biurų. Jį atvedė ten ne tik natūralus smalsumas: pirmiausia norėjo įrodyti sau – ilgametę patirtį turinčiam kompiuterių „kirminui“, kad vis dar gali dirbti sunkų fizinį darbą. O ir pinigų niekada nebūna per daug, rašo crimea.kp.ru.

„Jei įsivaizduojate duobkasius nuolat girtus vyrus prarūkytais balsais, kurie po kiekvieno žodžio įterpia keiksmažodžius – taip nebėra. Save gerbiančios laidojimo tarnybos tokių žmonių jau seniai nesamdo. Negalima pasikliauti šiuo kontingentu – neretai prisigeria, neateina į darbą, o šiuo atveju svarbiausia, kad klientai pasitikėtų. Duobė turi būti iškasta iki tam tikros datos, valandos ir taškas. Nesvarbu, ar pliauptų lietus, dribtų sniegas, siautėtų uraganas, įvyktų branduolinis karas ar vorų žudikų invazija“, – žinovo tonu aiškino Andrejus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)