Knygų apie Clintonų šeimą autoriai atskleidė šokiruojančių detalių, kurios iki šiol buvo kruopščiai slepiamos ir kurios prilygsta atominės bombos sprogimui. Buvusi pirmoji Amerikos ponia Hillary Clinton kovos dėl JAV prezidento posto neįveikė du kartus. Tačiau tai netrukdo jai išlikti vienai populiariausių moterų pasaulyje. Atrodytų, kad apie jos gyvenimą jau viskas žinoma. Bet paaiškėjo, kad dar yra tai, ko net patys smalsiausi iš mūsų gali nežinoti. Knygų apie Clintonų šeimą autoriai atskleidė šokiruojančių detalių, kurios iki šiol buvo kruopščiai slepiamos ir kurios prilygsta atominės bombos sprogimui.

Sukūrė puikiai veikiančią pinigų uždirbimo sistemą

Dabar Hillary ir Billo Clintonų šeima laikoma viena turtingiausių JAV. Tačiau taip buvo ne visada. Iš pradžių pora gyveno gana kukliai, o palikus Baltuosius rūmus, Clintonus užgriuvo didžiulės skolos. Tačiau vėliau pora rado būdą, kaip apsirūpinti pajamomis: nusprendė vesti privačias paskaitas, kur vienos kaina siekė mažiausiai 200 tūkstančių JAV dolerių.

„Pasibaigus antrajai Billo kadencijai mūsų šeima buvo ties bankroto riba. Iš Baltųjų rūmų išėjome ne tik be pinigų, bet ir su skolomis. Mums nebuvo lengva surinkti pakankamai pinigų, kad galėtume sumokėti būsto paskolą ir už dukters Chelsea mokslus. Žinote, buvo tikrai sunku“, – 2014 metų birželį „ABC News“ sakė Hillary Clinton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją