Europos krepšinio čempionato prizininkai, ilgamečiai Eurolygos grandų lyderiai, geriausi broliai dvyniai Lietuvoje ir, be abejo, garsiausi ir galimai aukščiausi visame pasaulyje. Dar labiau jie garsėja savo humoro jausmu – brolių tarpusavio pokalbiai iki ašarų iš koto verčia net tuos, kurie šypsosi tik kai tiems nesiseka. Didžiausia vertybė jiems šeima. Po šiai dienai per didžiąsias šventes susirenka pas tėvus Justiniškėse, labai gražiai augina savo vaikus, brangina žmonas ir teigia, kad geriausia priemonė įdiegti vaikams Tėvynės meilę – ją turėti patiems.

Netoli Vilniaus esantys Buivydžiai – ypatinga vieta broliams Lavrinovičiams. Čia prabėgo jų vaikystė, iš pagarbos močiutei nutarė čia esančioje bažnyčioje ir tuoktis.

„Pas mus yra gyvenimo tradicijos, vertybės, mes labai norėjome pagerbti savo senelę, kuri į mus daug investavo savo laiko, sveikatos“, – Editai pasakojo Kšištofas Lavrinovičius, čia prie altoriaus vedęs savo mylimąją, dabar jau žmoną, keturių vaikų mamą Tatjaną.

Iki pat šiol žmonės prisimena, kad vestuvių dieną visiems bažnyčioje broliai dovanojo po butelį ir saldainių dėžę. Vėliau įspūdžiai virto legendomis, kad ne buteliais duodavo, o dėžėm.

Legendinė močiutė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją