Moteris rašo, kaip laikui bėgant pasikeitė jos išvaizda, tačiau ji nesigaili dėl nė vienos raukšlelės, kurią mato veidrodyje. Ji tiesiog sau primena, kad raukšlės – dovanų popierius, o tikrasis brangakmenis glūdi viduje.

Ji išsakė jaudinančius žodžius savo prižiūrėtojai Kathryn Clausnitzer Wilson, o ši įkėlė video į socialinį tinklalapį „Facebook“ ir prirašė: „Turiu garbės prižiūrėti šią gražią moterį. Ji parašė šį eilėraštį „Dovanų popierius ir brangakmenis“.“

Video tinklalapyje peržiūrėjo 200 000 kartų.

Laisvas eilėraščio vertimas:

„Pažvelgiau į veidrodį ir pamačiau į mane žvelgiančią seną damą, su maišeliais po akimis, raukšlėmis, plonais žilais plaukais. Paklausiau savo atvaizdo: „Kaip čia atsidūrei?“

Kadaise buvai žvali ir energinga, dabar esi sustingusi ir silpna, o juk taip stengiausi, kad nevirstum seniena.

Mano atvaizdas mirktelėjo ir iškilmingai atsakė: „Tu matai dovanų popierių, o ne viduje esantį brangakmenį – gyvą brangakmenį, neįkainojamą, unikalų, tikrąją save, vieną vienintelę tokią šioje žemėje.

Metai sugadino dovanų popierių, bet sustiprino ir nupoliravo brangakmenį.
Taigi sutelk dėmesį į vidų, o ne į išorę, būk geresnė, išmintingesnė, laimingesnė, nuoširdesnė.

Tada nuvyniojus dovanų popierių tavo brangakmenis bus laisvas ir per amžinybę spinduliuos Dievo garbę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)