Dabar, kai jos aštuoniems mažyliams suėjo treji metai, Nadya jau yra atgavusi figūrą, kuri ją tenkina. Iš viso 14 vaikų turinti moteris džiaugiasi savo formomis ir tvirtina, kad dar „niekada taip gerai neatrodė“.

Nusifotografavusi nuoga žurnalui „Closer“, Nadya didžiuojasi ir kitais savo gyvenimo aspektais. Ji vadina save „tokia gera motina“ ir tvirtina, jog yra užlieta „milžiniško vyrų dėmesio“.

Ji taip pat atrodė šiek tiek pasipiktinusi, kad niekas jos negiria už puikią vaikų priežiūrą. „Vaikai turi sistemą ir auga disciplinuotai. Jie valgo tik sveiką maistą. Jie nežino, kas yra saldainiai! Aš atlikau tikrai puikų darbą. Tačiau nesulaukiu už tai jokios garbės“, - sakė ji.

Nadya tvirtina, jog nepaisant tokio būrio vaikų, ji jau 13 metų nėra turėjusi seksualinių ryšių, ir sako, kad visi jos vaikai yra gimę nuo donoro spermos, nes ji tiesiog neturėjusi laiko vyrui.

„Dabar sulaukiu pernelyg didelio vyrų dėmesio, tačiau su niekuo nesusitikinėsiu, kol aštuonetukui nesueis 18 metų. Aš gyvenu tik dėl jų“, - teigė moteris.

„Žinau, kad moterys mėgsta vyrų dėmesį, bet man reikės išeiti į gatvę nepasidažius, apsirengus treningus, užsidėjus peruką ir net pasidarius dirbtinį nėščiosios pilvą, kad juos atbaidyčiau“.

Tačiau, regis, Nadyai sunkiai pavyks išvengti vyrų dėmesio, kai ji turi tokią fantastišką figūrą.

„Susilaukusi vaikų aš tiesiog susitraukiau į buvusias formas kaip guminė juostelė. Nežinau, kaip man tai pavyko. Aš valgau kaip arklys, neskaičiuoju jokių kalorijų ir niekada neturėjau svarstyklių“, - teigė ji.

„Kai laukiausi aštuonetuko, priaugau visą žmogų: mano svoris nuo 63 kg buvo padidėjęs iki 120 kg, bet po dviejų mėnesių aš vėl tilpau į 8 dydžio drabužius. Dabar niekada nesisveriu“, - sakė Nadya.

36 metų moteris aštuonetuko susilaukė 2009 metais. Kai sausio mėnesį šešiems berniukams ir dviem mergaitėms suėjo treji metai, jie tapo ilgiausiai išgyvenusiu aštuonetuku per visą Amerikos istoriją.

Nors Nadya tvirtino, kad dižiuojasi savo figūra, nekreipdama dėmesio net į strijas ant pilvo, vis dėlto ji prisipažino, kad praėjus vos dviem savaitėms po Cezario pjūvio ji pradėjusi daryti po 50 pritūpimų per dieną.

Ji taip pat pradėjo tris kartus per savaitę lankytis sporto klube. Ji eidavo sportuoti naktimis, palikusi draugei prižiūrėti miegančius vaikus.

„Niekada netikėjau dietomis. Tiesiog stengiuosi maitintis sveikai. Aš esu vegetarė, valganti žuvį. Per dieną suvalgau net 15 porcijų vaisių ir daržovių. Aš valgau tiek daug!“, - sakė ji.

„Per savaitę taip pat nubėgu apie 22 km, kol vaikus prižiūri mano mama arba draugė, tačiau bėgioju tam, kad išsivaduočiau nuo streso. Kartais su manimi bėgioja ir mano vyriausias (10 metų) sūnus – jis gali įveikti kelis kilometrus“.

Nadya, teigianti, kad verčiau gyvens iš žiniasklaidos susidomėjimo, negu iš valstybės pašalpų (nors ji jau aštuonis mėnesius yra skolinga už įkeistą namą ir gali būti nuteista), neatmeta galimybės, jog ateity užmegs romantiškus santykius.

„Neatmetu galimybės ateity su kuo nors susitikinėti. Tačiau dabar, kai vyrai į mane pažvelgia, aš nusuku žvilgsnį į šoną ir jie žino, kad prie manęs geriau nesiartinti. Žinau, kad esu graži – man nereikia, kad vyras tai pasakytų“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)