Priežiūros procedūroms – veido prausimui, valymui toniku ir drėkinimui kremu, skutimuisi, plaukų sušukavimui ir drabužių pasirinkimui – vyrai skiria vidutiniškai 81 minutę, teigia tyrėjai.

O moterys susiruošia (veido priežiūra, šukuosena, drabužiai ir makiažas) vos per 75 minutes.

Tyrime, kuris buvo atliktas „Travelodge“ užsakymu, paaiškėjo, kad rytais vyrai duše praleidžia vidutiniškai 23 minutes, o moterys – tik 22 min.

Vyrai skutimosi procedūroms skiria 18 min., o moterys vos 14 min., nepaisant to, kad joms reikia skusti didesnį plotą – kojas, pažastis ir bikinio zoną.

Vyrai skiria viena minute daugiau nei moterys veido priežiūros procedūroms – veido valymui, odos tonizavimui ir drėkinimui. Vyrai užtrunka 10 min., o moterys – 9 min.

Garderobo pasirinkimas vyrams, norintiems atrodyti nepriekaištingai, taip pat užima laiko – 13 min. Palyginimui, moterys apsisprendžia, ką apsirengti, per 10 min.

Tyrimo metu taip pat paaiškėjo, kad statistinis britas (-ė) nė neįsivaizduoja, kokia bendra jo (jos) kosmetinio krepšelio priemonių vertė.

Apklausos metu statistinis suaugęs dalyvis pareiškė, kad bendra higienos priemonių vertė 52,23 svaro (apytikriai 210 Lt), nors iš tiesų jo vertė buvo beveik tris kartus didesnė – 156,69 svaro (apytikriai 633 Lt).

„Travelodge“ atstovė pasakė, kad paskutiniu metu išaugo viešbučiuose paliekamų kosmetinių krepšelių skaičius.

Per pastaruosius metus viešbučių darbuotojai praleido šimtus valandų mėgindami grąžinti savininkams 10 tūkst. krepšelių su higienos reikmenimis, paliktų 487 viešbučiuose.

Viena klientė sumokėjo 100 svarų (apytikriai 404 Lt) kurjeriui, grąžinusiam jos krepšelį, paliktą viename iš Londono viešbučių. Krepšelis buvo sukurtas dizainerio, o bendra jame laikytų tualetinių priemonių vertė – beveik 1 tūkst. svarų (apytikriai 4040 Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)