14
Kitas

1. Šviesioji kalpokė (Scutellaria lateriflora)

Žinoma, tokios gyvenimo būdo praktikos, kaip sąmoningas kvėpavimas, mankšta bei mineralais praturtinta mityba turi didelę įtaką kovoje su nerimu. Tačiau kai kovojate su sunkiu nerimu, nei vienas šių bendrų patarimų gali nei kiek nepalengvinti situacijos. Nemažai žmonių tokiu atveju vengia vartoti vaistus, mat baiminasi to, kad medikamentams nuo nerimo greitai išsivysto priklausomybė. Tuo pačiu jie supranta, kad vien tik kvėpavimo pratimų jiems jau nepakanka.
Gera naujiena yra ta, kad veiksmingai su nerimu kovoti pajėgios kelios nuostabios vaistažolės. Kaip ir bet kokios terapinės priemonės, šios žolelės nėra tinkamos visiems, tačiau jos gali labai padėti, jeigu vartojamos reikiamomis dozėmis ir teisingai priderintos prie jūsų poreikių.

Žemiau išvardintos trys vaistažolės, kurios gali padėti jums veiksmingiau kovoti su nerimu. Svarbu prisiminti, kad žolelės nėra vaistai. Tai nėra „vaistažolės nuo nerimo“. Tiesiog jums reikia surasti tokią vaistažolę, kuri šiuo atveju jums tinka labiausiai.

Nei vienos iš šių vaistažolių negalima vartoti (nebent jums taip nurodė kvalifikuotas specialistas), jeigu geriate receptinius vaistus nuo nemigos, nerimo ar depresijos, jeigu vartojate kraują skystinančius preparatus.

Šviesioji kalpokė
14
Kitas

1. Šviesioji kalpokė (Scutellaria lateriflora)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)