Užkietėję tatuiruočių mėgėjai pas savo meistrą dažniausiai ateina atslūgus klientų antplūdžiui – rudenį arba žiemą ir prašo didesnių ir originalesnių piešinių.

Dvidešimt metų tatuiruočių meistru dirbančio Andrejus Bragino teigimu, pastaruoju metu piešiniai ant kūno yra labiau mados ar grožio dalykas, o ne šeimininko pasaulėžiūros, gyvenimo būdo ar priklausymo tam tikram socialiniam sluoksniui atspindys.

„Skirtingi žmonės ateina. Banko darbuotojai, policininkai. Aišku, anksčiau dažniausiai lankydavosi banditai, baikeriai. Dabar ir paprasti žmonės ateina, o jaunimui tai yra mados reikalas“, – sako tatuiruočių salono „Modus“ meistras A.Braginas.

„Tatuiruotėse įprasminu konkrečius gyvenimo įvykius – tos visos prasmės yra labai asmeniškos ir aš nemėgstu apie jas pasakoti“, – savo aistros tatuiruotėms neslepia muzikantas ir keliautojas Hokshila.

Vaizdo reportaže tatuiruočių meistras A.Braginas papasakos apie savo darbo subtilybes, o Hokshila atskleis atlikėjos Bjork tatuiruotės, kuri puošia jo kairįjį petį, reikšmę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją